Niye yaratsin ki islemciniz beslemez diye düşünüyorsaniz YouTube a islemcin + rtx 3070 test yazın çıkar oradaki değerlere bakarsınızHocam 4060 ti 'den bile güçlüymüş bir sıkıntı yaratır mı?
Testlerini yaptırıp ona göre değerlendirebilirsinHocam 4060 ti 'den bile güçlüymüş bir sıkıntı yaratır mı?
500-1000 tl fazlasına 3070ti lar var diye biliyorum kendimde kullandığım kart olduğu için önermekte sakınca duymuyorum gayet mantıklı bir tercihİkinci elde maksimum 9.000TL'ye bulunabiliyor sizce alınır mı? Nasıl kart?
Hocam 1080p'de kullanıcam ama :/8 GB olması sebebiyle tavsiye etmem. RX 6800 bakabilirsin.
İşlemciniz ne?500-1000 tl fazlasına 3070ti lar var diye biliyorum kendimde kullandığım kart olduğu için önermekte sakınca duymuyorum gayet mantıklı bir tercih
R7 7700xHocam 1080p'de kullanıcam ama :/
Mesaj otomatik birleştirildi:
İşlemciniz ne?
Ryzen 5 7500F sıkıntı yaratır mı?R7 7700x
Mesaj otomatik birleştirildi:
Satmak istediğimden değilde yalandan ilanda duruyo inceleyebilirsin.
İkinci El Elektronik İlanları ve Fiyatları | Letgo
Elektronik kategorisindeki tüm ilanlari bu kategorimizden inceleyebilir ve fiyatlara göz atabilirsiniz.www.letgo.com
Sıkıntı olucağını ama imkanın olduğunda onuda değiştir daha üst seviye bi işlemciye geç geçmesenRyzen 5 7500F sıkıntı yaratır mı?