Her şey dahilarkadaşlar rtx yeni 3070 4800 den başlayacak yazıldı bunlar kdv zam gümrük vergisi hariç mi yoksa 9 bin e gelir çünki denildiği gibi çok ucuz olmaz
Çok salladın o kadar yokturBence 6500 7000 olur iyi soğutmalı modeller idare eder soğutmalı modeller ise 6000 olur.
Ercü yorumlarını beğeniyorum dostum. DevamUcuz olanı da pahalı yaparlar bu ülkede.
Ucuz olanı da pahalı yaparlar bu ülkede.
Siz şaka mısınız? Özel soğutmalılar 6500 7K olması için doların 10tl yi geçmesi gerek.Bence 6500 7000 olur iyi soğutmalı modeller idare eder soğutmalı modeller ise 6000 olur.
3070 max 5K civarlarından çıkmazsa beğenirsin yine onuErcü yorumlarını beğeniyorum dostum. Devam
Bilader bayağı bir boş yapmışsın en büyük hatan zaten telefonla ekran kartını karşılaştırman ayrıca şunu da unutma ürünün fiyatı arttıkça ödeyeceğin vergide artar.Hocam iphone un abd fiyatı 1000 dolarken tr fiyatı 12 13 değil mi ? Benden demesi mutlaka 5k dan fazla olacak fiyatlar bu fiyatlar bence gümrük vergisi hariç fiyatlar.Umarım 4800 olur ama sevinirim.
Tamam.Bilader bayağı bir boş yapmışsın en büyük hatan zaten telefonla ekran kartını karşılaştırman ayrıca şunu da unutma ürünün fiyatı arttıkça ödeyeceğin vergide artar.