RTX 3070 Hazır Sistem Önerisi

inSeconds

80+
Reaksiyon skoru
0
Bütçe
15000
Yaklaşık 15bin TL gibi bir bütçem var itopya ve sinerjideki Ryzen 5 5600x ve RTX 3070 li sistemlere bu para verilir mi? yoksa ekran kartı stoklarının normale dönmesini beklemem daha mı karlı olur?
(sadece kasa için, monitör ve yan donanımlarım mevcut)

Teşekkürler :)

Stokları bekleyip kendin topla bence. İtopya indirimi olursa parçalar iyi fiyata düşüyor. Toplayamam dersen ordan toplatabilirsin.

Yaklaşık 15bin TL gibi bir bütçem var itopya ve sinerjideki Ryzen 5 5600x ve RTX 3070 li sistemlere bu para verilir mi? yoksa ekran kartı stoklarının normale dönmesini beklemem daha mı karlı olur?

Hocam gerçekten değmez.
O paraya 5600x + 3070 + tüm setup'u kurarsın.
Sadece bekleyin.

ben de kendim toplamak isterim fakat ekran kartları hazır sistemlere özel satılıyor ve stoklar yenilendiğinde eth madencileri piyasada ürün bırakmayacak korkusu var biraz

Hocam gerçekten değmez.
O paraya 5600x + 3070 + tüm setup'u kurarsın.
Sadece bekleyin.
5600x 3070 tüm setup 15k hocam hiç gülesim yoktu hocam şuanda 3070 5600x e en iyi sistem bu ikisi stok sıkıntısı olmasına rağmen fiyatların bu kadar uçmasına rağmen bu kadar ucuz

Şu anki stoğa göre ucuz ama ben beklerdim.

5600x 3070 tüm setup 15k hocam hiç gülesim yoktu hocam şuanda 3070 5600x e en iyi sistem bu ikisi stok sıkıntısı olmasına rağmen fiyatların bu kadar uçmasına rağmen bu kadar ucuz
Tamam, bu sistemi alanlar 2 ay sonra:

ultimate e verilir ama itopya sanırım fahiş fiyat uygulamış yine

Geri