Çözüldü✓ RTX 3070+ Laptop önerisi.

o zaman asus rog strix g17 msi ge raider serisi lenovo legion 7 yada lenovo legion 5
Teşekkürler hocam, inceleyeceğim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Öneriler için teşekkürler hocam, MSI fena durmuyor onu almayı düşüneceğim.

Teşekkürler hocam, inceleyeceğim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Öneriler için teşekkürler hocam, MSI fena durmuyor onu almayı düşüneceğim.
rica ederim hocam

hocam 25k altında düzgün bir şey kalmadı ki şu devirde bilgisayar almak isteyenler zaten en az 25k gözden çıkarmak zorunda.

3070 yazdığın için o modelleri önerdim almadan önce incelemelerine bak soğutma ve ısı değerlerini incelenmiş yabancı kanallar mevcut yanlış hatırlamiyorsam 2021 da en iyi soğutmaya sahip marka ve model lenovo legion 5 vs 7 olması lazım

Dostlar selam! Kendime dizüstü kanadında güzel bir cihaz arıyorum. Hem çalışacağım hem oyun oynayacağım.32 RAM 1 TB SSD civarlarında olursa sevinirim. İkinci ele karşı bir önyargım yok F/P 2. el bir laptop bulursanız almayı düşünebilirim. Önerilerinizi beklerim, şimdiden teşekkür ederim :)
2. Nasıl bu kadar ucuz anlamadım

Dostlar selam! Kendime dizüstü kanadında güzel bir cihaz arıyorum. Hem çalışacağım hem oyun oynayacağım.32 RAM 1 TB SSD civarlarında olursa sevinirim. İkinci ele karşı bir önyargım yok F/P 2. el bir laptop bulursanız almayı düşünebilirim. Önerilerinizi beklerim, şimdiden teşekkür ederim :)
Bunu öneririm.

3070 yazdığın için o modelleri önerdim almadan önce incelemelerine bak soğutma ve ısı değerlerini incelenmiş yabancı kanallar mevcut yanlış hatırlamiyorsam 2021 da en iyi soğutmaya sahip marka ve model lenovo legion 5 vs 7 olması lazım
Legion serisi dizüstüler radarımda. Stoğa Ryzen versiyonları girerse almayı düşünüyorum. 2. El alabilirim dürüst olayım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,117
Üyeler
187,627
Son üye
user392871
Geri