FightForHonor
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 33
Boss bilisimden alma yeter
ok eyw bro dediklerini yaptım peki en ucuz nereden alabilirim.pcyi tam set olarak alacam ki garanti fln olayı içinHem o kasa çok pahali dark guardian pro al onun yerine psudan kısacağina kasadan kıs
hocam öyle yapma sende toplayabilirsin itopyadan vatandan toplıyım desen toplayacağın fiyatın 1k falan üstünde toplarsın nerdeyse bence sen kendin topla kasayı zor bir şey değil zaten garanti olayıda her parçanın en az 2 3 yıl garantisi oluyorok eyw bro dediklerini yaptım peki en ucuz nereden alabilirim.pcyi tam set olarak alacam ki garanti fln olayı için
@FightForHonor nereden alayım pcyi en ucuz nereden olabilirok eyw bro dediklerini yaptım peki en ucuz nereden alabilirim.pcyi tam set olarak alacam ki garanti fln olayı için
yani akakçeden en ucuz yerlerden mi alayım?hocam öyle yapma sende toplayabilirsin itopyadan vatandan toplıyım desen toplayacağın fiyatın 1k falan üstünde toplarsın nerdeyse bence sen kendin topla kasayı zor bir şey değil zaten garanti olayıda her parçanın en az 2 3 yıl garantisi oluyor
Akakçe üzerinden teker teker bak fiyatlarına al öyle işte.@FightForHonor nereden alayım pcyi en ucuz nereden olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:
yani akakçeden en ucuz yerlerden mi alayım?
internetten ayrı ayrı topla sonra sen kendin brleştir derim technopat ın videolarını izle çok rahat yaparsın@FightForHonor nereden alayım pcyi en ucuz nereden olabilir
aynen sonra sen kendin topla@FightForHonor nereden alayım pcyi en ucuz nereden olabilir
yani akakçeden en ucuz yerlerden mi alayım?
ben yapmayayım ya bişi fln olur korkuyorum itopyaya pc mi gönderirim 50tl zaten yapar gönderirinternetten ayrı ayrı topla sonra sen kendin brleştir derim technopat ın videolarını izle çok rahat yaparsın
@FightForHonor peki oc nereden yapıcamben yapmayayım ya bişi fln olur korkuyorum itopyaya PC mi gönderirim 50tl zaten yapar gönderir
Ne için oc yapacaksın ? sistem zaten çok güçlü oc yapmanın bir mantığı yok ki.ben yapmayayım ya bişi fln olur korkuyorum itopyaya PC mi gönderirim 50tl zaten yapar gönderir
@FightForHonor peki oc nereden yapıcam
pek bilmiyorum bu oc olayını
50 tl ye yaparlarsa gönder tabi ama sakın mahalle bilgisayarcısına gönderme ama itopyanın öyle bir hizmeti varmıydı ki ?ben yapmayayım ya bişi fln olur korkuyorum itopyaya PC mi gönderirim 50tl zaten yapar gönderir
ne bileyim 300 fps fln artıyormuş yapayım dedim. o zmn şuanki pcme yapmak istesem nasıl yapabilirimNe için oc yapacaksın ? sistem zaten çok güçlü oc yapmanın bir mantığı yok ki.
var 48 tl zaten o kadar mal değili,m göndermem öyle yerelere50 TL ye yaparlarsa gönder tabi ama sakın mahalle bilgisayarcısına gönderme ama itopyanın öyle bir hizmeti varmıydı ki ?
hocam oc yi biosdan yaparsın ama gerek yok be sistem canavar zatenben yapmayayım ya bişi fln olur korkuyorum itopyaya PC mi gönderirim 50tl zaten yapar gönderir
kim diyor hocam 300 fps arttırıyor diye yapacağın oc 15 20 fps arttırırne bileyim 300 fps fln artıyormuş yapayım dedim. o zmn şuanki pcme yapmak istesem nasıl yapabilirim
var 48 TL zaten o kadar mal değili,m göndermem öyle yerelere