Neler Yeni

RTX 3070 - R7 3700X'e Everest Rampage ETX-750-1 Yeter Mi?

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,764
İsim
Toxpox
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu PSU nun kapasitörleri, iç aksamı vs. gayet kaliteli bir PSU. Marka yerine modele bakın böyle cahil cahil konuşmayın

A

Aga marka kötü ok ama bu PSU C4 değil baya kaliteli bir PSU cidden cahil dolu forum..
Kesinlikle katılıyorum.
C4 değil ama kaliteli de değil.

T.P.G.

80+ Titanium

Kesinlikle katılıyorum.
C4 değil ama kaliteli de değil.
yok yani dedikleri C4 ama yani o kadar da kalitesiz değil. MWE ile neredeyse eşit

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
Merhaba, RTX 3070 - R7 3700X bilgisayarın öne çıkan noktaları(daha toplamadım). PSU Bulmam lazım fakat ucuz pek bir şey yok. Everest Rampage ETX-750-1 PSU'su aşağıda özelliklerini yazdığım PC ile olur mu?

CPU = AMD Ryzen 7 3700X
Graphics Card = Nvidia RTX 3070
Motherboard = Gigabyte B550 Aorus Elite
Memory = Kingston HyperX Fury RGB (2x8) 3000MHz
Storage = WD Blue SN550 1TB
Case = MSI MPG GUNGNIR 110R
Power Supply = Everest 750 Watt - ETX-750-1
Monitör = MSI Optix 2K 165Hz 1MS - G27CQ4
Ekran kartının üreticisinin yüzüne söv daha az alınır sakın paraya kıy corsair gibi markalardan al

T.P.G.

80+ Titanium
Yahu PSU çok önemli, PSU sistemin kalbi. Anlayın artık şunu.

Raporladım.
Ekran kartının üreticisinin yüzüne söv daha az alınır sakın paraya kıy corsair gibi markalardan al
Canlar PSU hakkında bir şey bilmeden sadece markaya bakıp konuşmak sarıyordur umarım. Bu PSU kaliteli bir PSU. Elindeyse iade etmesine gerek yok. Ama değilse Performance GD daha mantıklı.

Çok beğendiğimiz CM ın MWE modeliyle aynı Tier list te kendisi bu PSU nun. Cahilsiniz kusura bakarsanız balın.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
Canlar PSU hakkında bir şey bilmeden sadece markaya bakıp konuşmak sarıyordur umarım. Bu PSU kaliteli bir PSU. Elindeyse iade etmesine gerek yok. Ama değilse Performance GD daha mantıklı.

Çok beğendiğimiz CM ın MWE modeliyle aynı Tier list te kendisi bu PSU nun. Cahilsiniz kusura bakarsanız balın.
Hocam bende marka önermeyi sevmem sadece iyi bişey istiyorsa psu olarak corsair thetrmakle vs. gibi markalardan baksa daha karlı çıkar everest e göre yoksa marka takıntım veya önermem yok

T.P.G.

80+ Titanium
Hocam bende marka önermeyi sevmem sadece iyi bişey istiyorsa PSU olarak corsair thetrmakle vs. gibi markalardan baksa daha karlı çıkar everest e göre yoksa marka takıntım veya önermem yok
Zaten dedimki elindeyse elinden çıkarmasına gerek yok gayet kaliteli. Ama Performance GD daha mantıklı.

Bak marka önermeyi sevmem diyorsun ama yine Corsair Thermaltake falan diyorsun. Bu PSU o markaların birçok PSU sunun olduğu (MWE, CV serileri gibi) PSU Tier List B de bulunuyor. @helpyardımplz gibi cahillerde anca ''mEvErEsT mRQ c4 tÜr'' diye sağa sola kahkaha atıyor ama kendi cahilliğine gülmesi gerek.

serdar baskan

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
22,009
Mediakraft Türkiye Caferağa Mah. İstanbul
İsim
serdar aksu
İlgilendiği Kategoriler
bilim/deney
bir de bu PSU C4 olsa bir şey demeyeceğim :D. Everest in en başarılı çalıntı ürünü :D
hayır psuya bir şey demedim herkes rampage görünce aklında c4 diye kalıyor ben de c4 diye biliyorum fakat senin dediğini görmeden önce yazdım bunu.

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,782
İsim
.
Zaten dedimki elindeyse elinden çıkarmasına gerek yok gayet kaliteli. Ama Performance GD daha mantıklı.

Bak marka önermeyi sevmem diyorsun ama yine Corsair Thermaltake falan diyorsun. Bu PSU o markaların birçok PSU sunun olduğu (MWE, CV serileri gibi) PSU Tier List B de bulunuyor. @helpyardımplz gibi cahillerde anca ''mEvErEsT mRQ c4 tÜr'' diye sağa sola kahkaha atıyor ama kendi cahilliğine gülmesi gerek.
O c4 lere bende sinir oluyorum sanarsın bomba alıyoruz alt tarafı psu yansa duman veya ses çıkıcak kasa havaya uçmıyacak everste güzel marka ama imkan varsa başka psularada bakılabilir :D

helpyardımplz

80+ Silver

Ben c4 diye bir şey dedim mi ? sende olsa bu sistem kesinlikle everest gibi bir marka psu almazdın burada boş konuşma. :D
Ben diyorum ki psu nun hiçbir koruması yok kendi sitesinde bile bunu söylüyor bu arada psu 2014 model diyorum sen hala bu psu yu önermeye çalışıyorsun. :D tamam sen 10 15k bir sisteme vereceğinde corsair mwe ya da rm yerine bunu alabilirsin.

T.P.G.

80+ Titanium
O c4 lere bende sinir oluyorum sanarsın bomba alıyoruz alt tarafı PSU yansa duman veya ses çıkıcak kasa havaya uçmıyacak everste güzel marka ama imkan varsa başka psularada bakılabilir :D
zaten everest iyi değil. ama bu modeli en başarılı ürünü. (PSU anlamında değil genel olarak). Cidden cahil bir şekilde markayı görünce herkesin C4 diye atlaması canımı sıktı

Ben c4 diye bir şey dedim mi ? sende olsa bu sistem kesinlikle everest gibi bir marka PSU almazdın burada boş konuşma. :D
Ben diyorum ki PSU nun hiçbir koruması yok kendi sitesinde bile bunu söylüyor bu arada PSU 2014 model diyorum sen hala bu PSU yu önermeye çalışıyorsun. :D tamam sen 10 15k bir sisteme vereceğinde corsair mwe ya da rm yerine bunu alabilirsin.
ben PSU yu önermedim. Performance GD daha mantıklı dedim fark ettiysen. Zaten kendi sistemimde NZXT E650 var. Elindeyse çıkarmasına gerek yok, ama elinde yoksa Performance GD alın dedim hani bence fark etmedin bunu

Top Bottom