Neler Yeni

RTX 3070 R7 5800X sistem nasıl?

ekremabi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
704
İsim
Burak

Toxpox

80+ Gold
En İyi Cevap
32
Dahası  
Reaksiyon skoru
12,773
İsim
Toxpox
Sıcaklık değerleri canlı yayında 50 derecelerdeydi.Bu kadar kötuyse sıcaklık değerleri neden iyi?Ayrıca cyberlunk oynanıyordu yayında.
Binlerce etken olabilir.
Tüm güvenilir kaynaklara baktığımda en kötü soğutma performansı, en kötü VRM yapısı, en kötü kontrolcü yapısı Ventus modelinde yer alıyor.
Direk bir canlı yayına bakmak doğru olamayabilir hocam. Ekran kartı tam yükte olmayabilir, ortam koşulları farklı olabilir, ekran kartının kullanımı Chip odaklı olmayabilir vs vs.

Bertancan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
23
İsim
Haydar Ekin Duymaz
peki bir soru sormak istiyorum. temmuz ayına kadar beklesem fiyatlarda azıcıkda olsa bir düşüş olurmu tahmini olarak?

FERRUM

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Binlerce etken olabilir.
Tüm güvenilir kaynaklara baktığımda en kötü soğutma performansı, en kötü VRM yapısı, en kötü kontrolcü yapısı Ventus modelinde yer alıyor.
Direk bir canlı yayına bakmak doğru olamayabilir hocam. Ekran kartı tam yükte olmayabilir, ortam koşulları farklı olabilir, ekran kartının kullanımı Chip odaklı olmayabilir vs vs.
Evet haklısınız tabii ki benim baktığım 3060ti mış zaten.
Mesaj otomatik birleştirildi:

peki bir soru sormak istiyorum. temmuz ayına kadar beklesem fiyatlarda azıcıkda olsa bir düşüş olurmu tahmini olarak?
Temmuz'da Ethereum ile bir gelişme olacaktı ama fiyatlar ne olur bilemeyeceğim.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,055,944
Üyeler
167,746
Son üye
Mikail 37
Top Bottom