omerreis42
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1
- İsim
- Ömer kanarya
Asus rtx3070 si ekran kartım var.sürekli mavi ekran ve siyah ekran sorunu ile tamircime götürdüm.bana çip ölmüş artık yani yanmış dedi ve başka ekran kartı takınca çalışıyor sistem dedi.bende garanti ye baktım az kalmış ama var
.ürünü sistem olarak incehesap tan almıştım.ürünü yarın göndereceğim ama sorularım var.müşteri temsilcisi ile konuştuğumda değişim talep ederse muadili olur filan dedi.
1-para iadesi olursa 2022 de aldığım ve 10.000 olan kart şu anki kurla fazla para ile mi iade ederler yoksa 10.000 mi
2-3070 muadili dedikleri yine asus mu oluyor,benim modelim stokta gözükmüyor ne olur?
3-ekran kartını 70 derece geçirmeden kullanmama rağmen neden oldu anlamadım,asus kullanıcı hatası dermi.
Bu süreç ile ilgili bilgi verirseniz çok sevinirim
1-para iadesi olursa 2022 de aldığım ve 10.000 olan kart şu anki kurla fazla para ile mi iade ederler yoksa 10.000 mi
2-3070 muadili dedikleri yine asus mu oluyor,benim modelim stokta gözükmüyor ne olur?
3-ekran kartını 70 derece geçirmeden kullanmama rağmen neden oldu anlamadım,asus kullanıcı hatası dermi.
Bu süreç ile ilgili bilgi verirseniz çok sevinirim