RTX 3070 Ti 16.000 TL!

16.000 TL Ne kadar basit yazılıyor anca asgari ücret ile 4 aylık para adamlar 2 gün çalışsa alacakları şeyleri biz aylarca çabalayıp almamız ne kadar kötü

16.000 TL Ne kadar basit yazılıyor anca asgari ücret ile 4 aylık para adamlar 2 gün çalışsa alacakları şeyleri biz aylarca çabalayıp almamız ne kadar kötü
:peeposad:

Güzel fiyat. Ancak ben olsan biraz daha ekleyip Amazon TR de olanı alırdım.

Buna böyle cevap verenin rtx 3070 ekran kartı olmasına ne demeli acaba? Kaç paraya aldınız merak ettim.
Ne alaka kardeşim. İşte üzüldüm arkadaşın durumuna. Herkes kyk parası ile gezerken ben para biriktirip aldım.

Ventus'a 16K vermem.

Ne alaka kardeşim. İşte üzüldüm arkadaşın durumuna. Herkes kyk parası ile gezerken ben para biriktirip aldım.
KYK parasını biriktirerek mi aldın sen ekran kartını. Vay anasını sayın seyirciler. Kaç ay biriktirdin. Hadi 650 den hesap etsek ekran kartı 16k desek hadi ucuza aldınız 8k desek 12 ay civarında almışsınız galiba. Yazın KYK ödemesi devam ediyor mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ventus'a 16K vermem.
Benim gönderdiğim linkte 17.7k civarına güzel bir model var. Ona bakabilirsiniz.

KYK parasını biriktirerek mi aldın sen ekran kartını. Vay anasını sayın seyirciler. Kaç ay biriktirdin. Hadi 650 den hesap etsek ekran kartı 16k desek hadi ucuza aldınız 8k desek 12 ay civarında almışsınız galiba. Yazın KYK ödemesi devam ediyor mu?

Benim gönderdiğim linkte 17.7k civarına güzel bir model var. Ona bakabilirsiniz.
2 senede 14k birikti. 3k'da ailem tamamladı 17k'ya hazır sistem aldım.
Eylül'de 3070 sistem için 17k pahalıydı bile.

valla ekran karti degil ama bende kyk parasını biriktirip ram, sivi soğutma ve kasaya 6x120mm sickleflow fan aldim artik 650 tl degil 850 tl ve 1700 tl de ek kredi var tabii yine kotu ama boyle idare ediliyor

2 senede 14k birikti. 3k'da ailem tamamladı 17k'ya hazır sistem aldım.
Eylül'de 3070 sistem için 17k pahalıydı bile.
Baya uğraşmışsınız.
Bakalım benimde aklımda bir iş var onu yapacağım. O zamana kadar sistem parçalarını ufaktan alacağım. Bu KYK kredisinin yattığı bannkart genç kartında hb üzerinden taksit seçeneği çıkmıyor. Nasıl bir şey yapabilirim. Aslında bunu özelden konuşsam daha iyi olur.

Geri