Neler Yeni

rtx 3070 vs rx 6700 xt

Fireable

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
692
İsim
Alper Parlak
kanka benim kartta hiç öyle sorun yaşamadım ama rt için değer mi çünkü hafiften benim kart daha güçlü gibi rt falan değer mi bide 8gb az kalır mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

var mı 6800 xt o fiyata ama psu da önemli
şöyle düşün , benim 6900xt 3070ti'dan 40 watt daha az çekiyor.

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,210
İsim
Necati
sanki amd güncelleme ve optimizasyon desteği almıyor :D

avantajı ne acaba? hayvan gibi güç çekip ısınmaları mı
3-4 ayda bir zar zor güncelleme alıyor , optimizasyon sorunları var driver sorunları var , arkadaşlarım ve kuzenim kullanıyor hiçbirisi memnun değil .
Arkadaşlarla oyun oynuyoruz durduk yere ekran kartı driveri yüzünden oyundan atıyor sürekli , 3-4 yıllık amd ve nvidia ekran kartlarının şuanki oyunlarda kaç fps aldığına bakarak bile söyleyebilirim nvidia daha uzun ömürlüdür.

Ahmet+&₺_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Ahmet ylmz
şöyle düşün , benim 6900xt 3070ti'dan 40 watt daha az çekiyor.
oha bide seninki 3090 la eşit bide

3-4 ayda bir zar zor güncelleme alıyor , optimizasyon sorunları var driver sorunları var , arkadaşlarım ve kuzenim kullanıyor hiçbirisi memnun değil .
Arkadaşlarla oyun oynuyoruz durduk yere ekran kartı driveri yüzünden oyundan atıyor sürekli , 3-4 yıllık amd ve nvidia ekran kartlarının şuanki oyunlarda kaç fps aldığına bakarak bile söyleyebilirim nvidia daha uzun ömürlüdür.
kanka yazılım konusunda söze bile gerek yok doğuru nvidia iyi ama şimdi daha az performans vermesi sorun değil mi sence sende ne var mesela

Fireable

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
692
İsim
Alper Parlak
3-4 yıllık kartlara bakarsan öyle olur. O dediğin sorunlar 6000 serisinde bitti denilebilir.

Ayrıca gidipte 8gb vramlı ekran kartının 12gblıktan uzun ömürlü olduğunu söyleme bana

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,210
İsim
Necati
oha bide seninki 3090 la eşit bide

kanka yazılım konusunda söze bile gerek yok doğuru nvidia iyi ama şimdi daha az performans vermesi sorun değil mi sence sende ne var mesela
Gtx 1650 var yeni sistem alıcam 3060 ti veya 3070 ti , yılbaşı özel sistem bekleyeceğim ayrıca bende 1650 var arkadaşımda rx 6600 var o sadece 10-15 fps fazla alıyor ve 1650 daha eski bir kart .

3-4 yıllık kartlara bakarsan öyle olur. O dediğin sorunlar 6000 serisinde bitti denilebilir.

Ayrıca gidipte 8gb vramlı ekran kartının 12gblıktan uzun ömürlü olduğunu söyleme bana
Hocam yalan söyleyecek halim yok arkadaşlarım kullanıyor çevremde bir sürü kişi kullanıyor hepsimi yalan söylüyor hadi diyelim öyle kendi gözümle görüyorum bu söylediğim sorunlar ve farklar var , ayrıca forumlarda da bu söylediğim konunun şikayetlerini çokça bulabilirsiniz amd fanboyluğu yapmayın lütfen

Fireable

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
692
İsim
Alper Parlak
Gtx 1650 var yeni sistem alıcam 3060 ti veya 3070 ti , yılbaşı özel sistem bekleyeceğim ayrıca bende 1650 var arkadaşımda rx 6600 var o sadece 10-15 fps fazla alıyor ve 1650 daha eski bir kart .

Hocam yalan söyleyecek halim yok arkadaşlarım kullanıyor çevremde bir sürü kişi kullanıyor hepsimi yalan söylüyor hadi diyelim öyle kendi gözümle görüyorum bu söylediğim sorunlar ve farklar var , ayrıca forumlarda da bu söylediğim konunun şikayetlerini çokça bulabilirsiniz amd fanboyluğu yapmayın lütfen
ben amd fanboyluğu yapmıyorum. ben nvidiayı sadece yayıncılar ve render alıcaklar için öneririm. amd oyunda çok daha mantıklı. hem daha az güç tüketiyor daha az ısınıyor ve çok daha ucuz. ben 15 bin liraya 0 6900xt tuf alabildiysem ve 650w bronz psu ile kullanabiliyorsam amd sayesinde

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,210
İsim
Necati

Siz galiba googleda 3-5 kolpa konuya bakıp bunları söylüyorsunuz, yaptığınız şey amd fanboyluğundan başka bir şey değildir hocam herneyse siz amd alın :D

Ahmet+&₺_

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
112
İsim
Ahmet ylmz
ben amd fanboyluğu yapmıyorum. ben nvidiayı sadece yayıncılar ve render alıcaklar için öneririm. amd oyunda çok daha mantıklı. hem daha az güç tüketiyor daha az ısınıyor ve çok daha ucuz. ben 15 bin liraya 0 6900xt tuf alabildiysem ve 650w bronz psu ile kullanabiliyorsam amd sayesinde
ama kanka iş rt ye gelince ben bu kartla dying light 2 de 4 k ultra ayarlar fsr kalite 80 fps oynuyom ama rt 1080 p açınca fsr kalite 60 70 alıyom

Siz galiba googleda 3-5 kolpa konuya bakıp bunları söylüyorsunuz, yaptığınız şey amd fanboyluğundan başka bir şey değildir hocam herneyse siz amd alın :D
kanka kavgaya gerek yok sence 6800 xt mi 3070 mi fps farkı çok fazla ama

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,210
İsim
Necati
ama kanka iş rt ye gelince ben bu kartla dying light 2 de 4 k ultra ayarlar fsr kalite 80 fps oynuyom ama rt 1080 p açınca fsr kalite 60 70 alıyom

kanka kavgaya gerek yok sence 6800 xt mi 3070 mi fps farkı çok fazla ama
Fps olarak aradaki baya fark var evet hocam doğru amdde kötü demiyorum tabii ki diyemem ben tercihimi düşüncelerimi aktardım nvidiayı daha çok beğeniyorum kalite olarak, fiyatı hangisinin daha uygunsa onu alın bence

Fireable

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
692
İsim
Alper Parlak
Öyle miymiş kanka :D
XFX Speedster MERC 319 Radeon RX 6900 XT Black Gaming (RX-69XTACBD9) En Ucuz Fiyat ve Özellikl...png
Asus TUF Gaming Radeon RX 6900 XT OC (TUF-RX6900XT-O16G-GAMING) Özellikleri - Epey - Google Ch...png

O rx6900xt'lerde max 272 watt çekiyor haberin olsun

n7cati

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,210
İsim
Necati

Veysel35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
252
İsim
Veysel Tunç
Amd 6000 serisiyle o problemleri mezara gömdü. Sorun sayısı Nvida ile aynıdır şu an. Bu arada 3080 mi 6800xt mi önerirsiniz?

Top Bottom