rtx 3070 vs rx 6700 xt

KEDULLAH HOCA

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
137
bendeki kartı satıp 3070 almak istiyorum suprim x 3070 8gb sizce almaılımıym yotubede testlerde rx 6700 xt çoğu oyunda öndeydi sizce matıklı olur mu

bendeki kartı satıp 3070 almak istiyorum suprim x 3070 8gb sizce almaılımıym yotubede testlerde rx 6700 xt çoğu oyunda öndeydi sizce matıklı olur mu
nvidia istiyorsan alabilirsin, bana sorsan ben 3070 i tercih ederdim
kaça alacaksın o önemli?

Suprim x 3070'e 20 bin lira?

Suprim x 3070'e 20 bin lira?
kankam canım saoğol ama 20000 değil 8.250 tl vericem

Amd ekran kartlarını sevmiyorum nvidia her zaman tercihim olmuştur sürekli güncelleme ve optimizasyon desteği alıyor ayrıca driver sorunu vs yok kesinlikle nvidia derim.

peki sence performansı daha mı iyi olur çünkü karşılaştırmalarda 6700 xt biraz geçiyodu
Oyundan oyuna değişir fakat nvidia ekran kartları daha avantajlı + daha uzun ömürlü

Amd ekran kartlarını sevmiyorum nvidia her zaman tercihim olmuştur sürekli güncelleme ve optimizasyon desteği alıyor ayrıca driver sorunu vs yok kesinlikle nvidia derim.
sanki amd güncelleme ve optimizasyon desteği almıyor :D
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Oyundan oyuna değişir fakat nvidia ekran kartları daha avantajlı + daha uzun ömürlü
avantajı ne acaba? hayvan gibi güç çekip ısınmaları mı

kanka benim kartta hiç öyle sorun yaşamadım ama rt için değer mi çünkü hafiften benim kart daha güçlü gibi rt falan değer mi bide 8gb az kalır mı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

yayın falan açmıcaksan bence 2. elden o fiyata 6800xt veya 6900xt al
var mı 6800 xt o fiyata ama psu da önemli

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,217,499
Üyeler
197,204
Son üye
ahza