Neler Yeni

RTX 3070'in Tam Bir Planlı Eskitme Kartı olması

Artarof

80+ Bronze
RDR 2 için de yanlış bilgi bir şeyi değiştirmiyor ki ayrıntılara fazla takılıyosun.

Bak burada total vram kullanımının ne kadar yanıltıcı olabileceğini görüyorsun hepsi arasında 100 mb fark var game olarak lakin senin benim attığım diğer videolardaki kadar fark yok aslında. Şimdi sen burda 3060 400 mb az tüktiyo falan derdin. Boşta tüketim de gayet konumuz bu arada senin dediğini çürütüyor çünkü. Boşta tüketime bakmam diyemezsin.
Alıntıyı görüntüle
biraz daha devam edin,
SARDI.

BatuhanKLC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
854
İsim
Batuhan Kılıç
tamam kral sensin 300-400 de fark değil 1000 de fark değil . Neden fark olsun ki ? Fark olması için arada 4000 olması gerektiğini unuttum . Çevir kazı çevir yanıyo kuzum yanıyo canım . 😂 Attığın testlerde belirttiğim oyunlarda 50-100 e inmiyor kuzuum . Tomb raider de 650 fark varmış ben farka fark demem aradaki fark 5000 olmadıkça .

Artarof

80+ Bronze
Sardım kanka. Sürekli aynı şeyi geveliyor bende aynı şeyi geveliyorum ve haklıyım. Daha iyi ve doğru geveliyorum çünkü
haklı da olsam, haksız da olsam hiç bir konuyu bu kadar savunmadım valla hayatımda.
Ama okuması baya zevkli, şuan işi gücü bıraktım sizi izliyorum.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
tamam kral sensin 300-400 de fark değil 1000 de fark değil . Neden fark olsun ki ? Fark olması için arada 4000 olması gerektiğini unuttum . Çevir kazı çevir yanıyo kuzum yanıyo canım . 😂 Attığın testlerde belirttiğim oyunlarda 50-100 e inmiyor kuzuum . Tomb raider de 650 fark varmış ben farka fark demem aradaki fark 5000 olmadıkça .
Offf offff offff game vram diyorum hala totale bakıyor. Ula restart atsan o fark belki 100' e inecek belki 1000' e çıkacak neye göre konusuyosun

Al bu videoyu oyunun kullandığı vramlere bak onemli olan o boşta rastgeledir teknolojik dayanağı yoktur farkın. Asıl bakman gereken değer Oyunun ne kadar kullandığı

BatuhanKLC

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
854
İsim
Batuhan Kılıç
Bak aslında kendini geliştirebilirsin belli yaşın genç . Hata yaptım demek çok zor değil . Gündelik hayatta protokole koltuğunda oturuyorum ama video çekince buraya atınca tüm eleştirilere açığım yazıyorum . Kasma bu kadar. Cidden kasma sensin 400 MB fark dediğin nedir ki ya . 8 GB kullanan cod warzone 8400 kullansa oyun içi 8 GB bellekli kartta görürsün ne demek o fark 😂

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Bak aslında kendini geliştirebilirsin belli yaşın genç . Hata yaptım demek çok zor değil . Gündelik hayatta protokole koltuğunda oturuyorum ama video çekince buraya atınca tüm eleştirilere açığım yazıyorum . Kasma bu kadar. Cidden kasma sensin 400 MB fark dediğin nedir ki ya . 8 GB kullanan cod warzone 8400 kullansa oyun içi 8 GB bellekli kartta görürsün ne demek o fark 😂
OK bye. Vaktimi çaldın aslında sen kazandın :ROFLMAO:

Vakit olarak tabii. Masabaşı iş yaparken bana yazmak kolay. Ben artık kendimce noktayı koydum beğenirsin beğenmezsin ikimizde kendi fikirlerimizle gidelim çünkü belli sonuca varamayacağız. Konudaki sayfa sayısı boşu boşuna artıyor illa tartışmak istersen özel mesaj açarsın devam edelim diyorsan.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,938
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Ekran kartı VRAM kullanımı hesaplaması çok yanlış yapılıyor. Birincisi ekran kartının gücü çok önemli, 3060 ile test yapıp 5-6 GB kullanıyor demek yanlış bir şey. Yine aynı şekilde 8 GB kartla 4K açıp bu en fazla 7700 MB VRAM yiyor demek de yanlış. Çünkü VRAM kapasitesi o kartın 16 GB olsa muhtemelen 7700 MB VRAM'den çok daha fazlasını kullanacaktır. Kart belleğinin tamamını doldurmamak adına VRMA kullanımını limitler, tam dolarsa oyunlarda takılmalar, kasmalar olabiliyor çünkü.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Ekran kartı VRAM kullanımı hesaplaması çok yanlış yapılıyor. Birincisi ekran kartının gücü çok önemli, 3060 ile test yapıp 5-6 GB kullanıyor demek yanlış bir şey. Yine aynı şekilde 8 GB kartla 4K açıp bu en fazla 7700 MB VRAM yiyor demek de yanlış. Çünkü VRAM kapasitesi o kartın 16 GB olsa muhtemelen 7700 MB VRAM'den çok daha fazlasını kullanacaktır. Kart belleğinin tamamını doldurmamak adına VRMA kullanımını limitler, tam dolarsa oyunlarda takılmalar, kasmalar olabiliyor çünkü.
Tam dolarsa zaten alt tabda bile kasmalar meydana gelebilir. Lakin bu mesaj çok açıklayıcı değiş çünkü konudaki çoğu kıyaslama eşit GB ile yapıldı.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,938
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Tam dolarsa zaten alt tabda bile kasmalar meydana gelebilir. Lakin bu mesaj çok açıklayıcı değiş çünkü konudaki çoğu kıyaslama eşit GB ile yapıldı.
Eşit GB ile yapılmış ama eşit kartlarla yapılmamış :)

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,284
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Eşit GB ile yapılmış ama eşit kartlarla yapılmamış :)
Eşit kartlar olmasının ekstrem bir önemi yok VRAM kullanımı scene aynıysa yine çok benzer sonuçlar verecektir. Ki veriyor 100-200 MB' a ne kadar fark dediğinize bağlı olarak. 100 MB sizin için önemliyse tamam fark var.

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
68,938
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Eşit kartlar olmasının ekstrem bir önemi yok VRAM kullanımı scene aynıysa yine çok benzer sonuçlar verecektir. Ki veriyor 100-200 MB' a ne kadar fark dediğinize bağlı olarak. 100 MB sizin için önemliyse tamam fark var.
O testte 3060 daha fazla kullanmış, benim söylediğim şey sana değildi zaten. Şimdi 3070 ti ile deneyip 8 GB VRAM yeterli diyorlar bu yanlış, o kartta 12 GB olsa onu da kullanacaktı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,342
Üyeler
161,839
Son üye
bilgisayar müptezeli
Top Bottom