3077 çıkar belkibildiğin soru kardeşim adam sormuş 3070 3080 arası yeni kart çıkıcakmı diye
3077 çıkar belkibildiğin soru kardeşim adam sormuş 3070 3080 arası yeni kart çıkıcakmı diye
Tahminin var mı? Ne zaman çıkar kaç tl olur vs.3077 çıkar belki
Senin dediğinin bunla ne alakası var?Adamın bir bilgisi yok ise forumda sormasının yanlış olan kısmı neresi? Forum bunun için var.
Neden dalga geçiyorsunuz? Soru sormuş sadece.3077 çıkar belki
Tahminin var mı? Ne zaman çıkar kaç TL olur vs.
rtx 3070 T İ model deil 3080 ti gibi rtx, 2080 ti gibigaming X , ROG gibi şeylerde sadece dışı değişiyor demişti arkadaşım
ben 3070i sormuyorum biliyorum markaların modelleri olduğunu başka bi kart çıkar mı onu soruyorumSenin dediğinin bunla ne alakası var?
Ben araştırdığım kadarıyla öyle bir şey yok 3070 ti olabilir ama oda zor.
adam dalga geçiyor kanka çıkarsa ti veya süper takısı ile çıkarTahminin var mı? Ne zaman çıkar kaç TL olur vs.
Anlamadım , açıklar mısın? 3075 yerine Ti mı çıkıyo?rtx 3070 T İ model deil 3080 ti gibi rtx, 2080 ti gibi
Neden çıksın ki, zaten 3080 ile 3070 arasında 30 fps gibi bir fark yok mu? E bu fark az o yüzden çıkması zor BENCE.adam dalga geçiyor kanka çıkarsa ti veya süper takısı ile çıkar
Neden dalga geçiyor?? Naısl şikayet ederim bir şey soruyorumadam dalga geçiyor kanka çıkarsa ti veya süper takısı ile çıkar