- Reaksiyon skoru
- 41
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ayıp ben yardım istiyorum beni kırıyorsunuz sadece nasıl forum burası@5x_d4emon yardım et ben yetemem çok büyük bir cahille karşı karşıyayız
Ayıp ben yardım istiyorum beni kırıyorsunuz sadece nasıl forum burası@5x_d4emon yardım et ben yetemem çok büyük bir cahille karşı karşıyayız
Hocam herkes donanım hakkında bilgiye sahip olacak diye bir şey yok. Uygunsuz dil kullanmanız ise doğru değil hocam, editleyin mesajı.@5x_d4emon yardım et ben yetemem çok büyük bir cahille karşı karşıyayız
3070Ti falan diyorlar ama bakalım. Nasipte varsaaArkadaşlar RTX 3070-80 arası bir şey yok bildiğim kadarıyla , çıkacak mı?
rapor et var bak sol atta attı mezajların saçma yorum yapanları rapor etAyıp ben yardım istiyorum beni kırıyorsunuz sadece nasıl forum burası
dostum anlatmaya çalışıyorum bak güzelce özet yapıymAyıp ben yardım istiyorum beni kırıyorsunuz sadece nasıl forum burası
Hocam herkes donanım hakkında bilgiye sahip olacak diye bir şey yok. Uygunsuz dil kullanmanız ise doğru değil hocam, editleyin mesajı.
3070 süper linki atar mısın yazın almak istiyorumdostum anlatmaya çalışıyorum bak güzelce özet yapıym
rtx 3075 yok ok
rtx 3070 ti çıkacak (daha çıkmadı)
rtx 3070 ti =rtx 3070 süperin güçlüsü
rtx 3070 süper = rtx 3070 in güçlüsü
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
5.uyarı H.O
çıkmadı3070 süper linki atar mısın yazın almak istiyorum
Kulaklık falan almak istiyorum başka konu mu açayımçıkmadı![]()
Hocam kesin çıkacak diye bir haber var mı?dostum anlatmaya çalışıyorum bak güzelce özet yapıym
rtx 3075 yok ok
rtx 3070 ti çıkacak (daha çıkmadı)
rtx 3070 ti =rtx 3070 süperin güçlüsü
rtx 3070 süper = rtx 3070 in güçlüsü
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
5.uyarı H.O
Çok güçsüz olmaz mıOnu bunu bilmem ama Nvidia benim için RTX 3031 yapmazsa harbiden ayıp eder
hayırHocam kesin çıkacak diye bir haber var mı?
Bana yeterÇok güçsüz olmaz mı