Yardım RTX 3080 ederi nedir?

Ysfgms

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
286
Asus tuf 3080 10 gb kartımı satıyorum 15k yazmıştım ilana 13'e alıcı çıktı vereyim mi sizce?

kfg durumu nedir? Ama ben yine veririm 13e yani elimde durmasındansa

rog , suprimler 15 ten tuf gamerock tarzı 13.5 14ten alıcı buluyor aceleniz yoksa illaki 14 gelir kartınıza kefilseniz lazımsa 1000 lira için verin gitsin bence

sıcaklık durumları vs nedir? Bence piyasa fiyatı yani 13

10 gb versiyonu için ideal fiyat 13. 12 gb olsa minimum 15k ederdi

rog , suprimler 15 ten tuf gamerock tarzı 13.5 14ten alıcı buluyor aceleniz yoksa illaki 14 gelir kartınıza kefilseniz lazımsa 1000 lira için verin gitsin bence
Sıcaklık furmarkta oyunlarda max 65-68 temiz kartım ilana daha dün attım acelem yok, eğer 14'e gider diyorsanız bekleyeceğim.

Sıcaklık furmarkta oyunlarda max 65-68 temiz kartım ilana daha dün attım acelem yok, eğer 14'e gider diyorsanız bekleyeceğim.
düzenli olarak ekran kartı değiştiriyorum az çok piyasaya hakim olduğumu düşünüyorum küçücük bir şehirde yaşamıyorsanız alıcı çıkacaktır 14e

düzenli olarak ekran kartı değiştiriyorum az çok piyasaya hakim olduğumu düşünüyorum küçücük bir şehirde yaşamıyorsanız alıcı çıkacaktır 14e
İstanbuldayım bencede 14'e satılır diye düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

13500 teklif ettim alıcıya kabul etti veriyorum 500 tl içinde beklemeye değmez bence.

Son düzenleme:
İstanbuldayım bencede 14'e satılır diye düşünüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

13500 teklif ettim alıcıya kabul etti veriyorum 500 tl içinde beklemeye değmez bence.
bende öyle düşünüyorum 300 500 çok önemli değil diye ama beklemek satıcı tercihi her zaman iyi alışverişler hocam

Geri