Hocam testi 2k 8mxaa olarak tekrarladımçok bilgim yok ama sanırım bi tık daha assagıda olması daha normal diye biliyorum. bi kasanın kapagı cıkarıp öyle dene sıcaklık 1-2 tık assalara inerse normaldir. Bu haliylede kotu bir deger değil
degerler normal hocam ama model ekstra iyi sogutuyorda sizinki altta vs kalıyorsa bilemiyorum ama normal bir ekran kartı icin sıcaklık olarak iyi degerlerHocam testi 2k 8mxaa olarak tekrarladım
5 dakikalık sonuç
Gpu :73 derece
Fan :%82
değerlendirmen için teşekkürler rog strip 3080 kullanıp deneyimini paylaşacak arkadas yokmudegerler normal hocam ama model ekstra iyi sogutuyorda sizinki altta vs kalıyorsa bilemiyorum ama normal bir ekran kartı icin sıcaklık olarak iyi degerler
eğer bu kart rog strix 3080 ise değerler yüksek gibi geldi bana. çünkü rog'un soğutması baya iyi ve bu değerleri sanırım hiçbiryerde görmedim.selamlar herkese asus rog rtx 3080 furmark 10 dklık test sorası
gpu ısı 75 derece
fan % 80 civarı
sizce bu değerler normal mi arkadaslar.
tabi kasa hava akışı vs de önemli. en kötü kasa kapağı açık şekilde bile testte 75 çok gibi geldi bana. ağırlıkla rog kartlar 68-70lerde takılmasıyla meşhurdureğer bu kart rog strix 3080 ise değerler yüksek gibi geldi bana. çünkü rog'un soğutması baya iyi ve bu değerleri sanırım hiçbiryerde görmedim.
Bende öyle olmalı diye düşünüyorum acaba bios ayarları ile ilgili bi sıkıntımı var bilmiyorumeğer bu kart rog strix 3080 ise değerler yüksek gibi geldi bana. çünkü rog'un soğutması baya iyi ve bu değerleri sanırım hiçbiryerde görmedim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
tabi kasa hava akışı vs de önemli. en kötü kasa kapağı açık şekilde bile testte 75 çok gibi geldi bana. ağırlıkla rog kartlar 68-70lerde takılmasıyla meşhurdur
macunu gidici gibi 70 derece geçmiyordu bende 20 30 dk furmark yapmama rağmen 80 fan devri birdedeğerlendirmen için teşekkürler rog strip 3080 kullanıp deneyimini paylaşacak arkadas yokmu) mining kartı olmasın mümkünse
Kanka Asusun rog serilerinde bu termal pad ler yetersiz kalıyor fabrikasyon kaç tane rog serisi kart var 70 in altına düşmüyor. Benim rog 3070 de 2k 8x testte 75 leri görüyorselamlar herkese asus rog rtx 3080 furmark 10 dklık test sorası
gpu ısı 75 derece
fan % 80 civarı
sizce bu değerler normal mi arkadaslar.
Yapıp sonuçlarını atarım hocam kart hiç açılmadı macun yenilemek mantıklı gelmiyor1080p olarak tekrarlar mısınız testi. Ben vision oc 3080 ile 1080p de yan panel açık 68 derece alıyordum rog strix ile çok daha düşük olması gerekiyor. Mining yapılmışsa termal macun kurumuştur yenilemek gerekir. Mining 6 ay bile yapılsa kurutuyor macunu
Kart 1 bucuk senelik macun değişmediKart kaç yıllık termal macun değişmiş mi?
Kasa tuf gt501 3 tane fan var 1 tanede egzoz fan var fan takmadım ekstra yetersizmi geliyor diye düşünüyorum birde voltaj , mhz kaç olarak ayarlanmalı karttamacunu gidici gibi 70 derece geçmiyordu bende 20 30 dk furmark yapmama rağmen 80 fan devri birde