Arkadaşlar RTX 3080 li bir sistem için 750 watt lık bir PSU yeterli olur mu ? Olsa bile tam olarak mı yeter tam yetmesini istemiyorum biraz daha fazla almak istiyorum o yüzden sordum.
YETERLİDİR.Arkadaşlar RTX 3080 li bir sistem için 750 watt lık bir PSU yeterli olur mu ? Olsa bile tam olarak mı yeter tam yetmesini istemiyorum biraz daha fazla almak istiyorum o yüzden sordum.
KNKA İŞLEMCİ ANAKART RAM ONLAR NE ONA GÖRE BİLGİ VEREYİMPeki biraz fazla mı gelir yoksa tam olarak mı yeter ?
Anakart:KNKA İŞLEMCİ ANAKART RAM ONLAR NE ONA GÖRE BİLGİ VEREYİM
işlemci neredeAnakart:
MSI MPG B550 GAMING EDGE WIFI 5100MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DP ATX Anakart | ITOPYA
MSI MPG B550 GAMING EDGE WIFI 5100MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DP ATX Anakart En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile MPG B550 GAMING EDGE WIFI ITOPYA'da.www.itopya.com
Ram:
Peki biraz fazla mı gelir yoksa tam olarak mı yeter ?
KNKA İŞLEMCİ ANAKART RAM ONLAR NE ONA GÖRE BİLGİ VEREYİM
işlemci nerede
4600 ya da 4700X alacağını var sayıyorum.Anakart:
MSI MPG B550 GAMING EDGE WIFI 5100MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DP ATX Anakart | ITOPYA
MSI MPG B550 GAMING EDGE WIFI 5100MHz(OC) DDR4 Soket AM4 M.2 HDMI DP ATX Anakart En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile MPG B550 GAMING EDGE WIFI ITOPYA'da.www.itopya.com
Ram:
yeter aynenArkadaşlar RTX 3080 li bir sistem için 750 watt lık bir PSU yeterli olur mu ? Olsa bile tam olarak mı yeter tam yetmesini istemiyorum biraz daha fazla almak istiyorum o yüzden sordum.
net yeterİşlemciyi görmedim. İşlemci olarak4. nesili bekliyorum şuanda o yüzden belli değil 4600 yada 4700x olucak büyük ihtimalle.