ben bunu 2 sene önce aldım, 2000 tl civarıydı sanırım. demek istediğim büyüklük olarak gayet iyi 27 inç sizin için büyük gelebilir csgo ve valorant için..Hocam bu hem VA panel hem 1080P buna nasıl verdiniz bu parayı yazık olmuş
ben bunu 2 sene önce aldım, 2000 tl civarıydı sanırım. demek istediğim büyüklük olarak gayet iyi 27 inç sizin için büyük gelebilir csgo ve valorant için..Hocam bu hem VA panel hem 1080P buna nasıl verdiniz bu parayı yazık olmuş
FPS oyunu oynuyorsun direk 240 Hz al geç
Mesaj otomatik birleştirildi:
Al bunu 5300 olmuş 200tl daha inmiş ben bile almayı düşünüyorum kullanmasam bile alasim geldi
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Asus Tuf Gaming VG259QM 24.5
ASUS VG259QM 24.5 inç, Full HD (1920x1080), Fast AMOLED ELMB SYNC, G-SYNC Uyumlu Oyuncu Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Merhabalar, aşağıdaki ürünü aldım arkadaşlarHocam ben 2k öneriyorum indirimden almıştım memnun kaldım üründen va panel olması daha kötü sonuç beklerken şaşırdım.MSI OPTIX AG321CQR Gaming Monitör, 31.5"inç Oyun Monitörü, Kavisli (Curved), WQHD, VA, 165HZ, 1MS, Freesync Premium : Amazon.com.tr: Bilgisayar
MSI OPTIX AG321CQR Gaming Monitör, 31.5"inç Oyun Monitörü, Kavisli (Curved), WQHD, VA, 165HZ, 1MS, Freesync Premium : Amazon.com.tr: Bilgisayarwww.amazon.com.tr
Merhabalar, aşağıdaki ürünü aldım arkadaşlar
Bunu almamım sebebi ekran kartım RTX 3080 olduğu için 1080P dar boğaz yapacağını düşündüm. Dün pttavm de bu monitör için 2 stok açıldı ve 1ini ben aldım 7 bin liraya
Merhaba arkadaşlar,
1 monitör alacağım normalde bu kadar hiç düşünen biri değilim. Sadece valorant veya csgo oynuyorum. Diğer hiçbir oyunu oynamıyorum.
2 aydır monitör arıyorum. Bulduklarım, msı 165hz ıps ekran 2K 27 inç
MSI Optix G273QF 27" 1ms WQHD G-Sync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Optix G273QF 27" 1ms WQHD G-Sync Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Optix G273QF 27" 1ms WQHD G-Sync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 13.741,34 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
ASUS VG258QR 24.5" 0,5 ms FullHD 165Hz HDMI DP DVI G-SYNC Uyumlu FreeSync LED Monitör Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ASUS VG258QR 24.5" 0,5 ms FullHD 165Hz HDMI DP DVI G-SYNC Uyumlu FreeSync LED Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
benim sistemim: i5 12500 - rtx 3080
---
Bazıları fps oyunları için 27 inç büyük diyor. Bazıları ıps ekran şart diyor, bazıları 2K 3080 kullanıyorsan şart diyor.
Ben bıktım artık en son 240 280hz 1080P alayım dedim. Sonra bu düşünceler yine araştırmaya sürükledi. Kafam allak bullak oldu, sizce ne yapayım bir fikir verir misiniz?
Hocam atesavm miydi satıcı? İnşallah ölü pixel çıkmaz hayırlı olsun şimdiden, kendi web sitesinde de bi ara 7 k civarı bi fiyattan satıyodu, açıklamaya da 1-2 ölü pixel mevcut garantisi mevcut gibi bir şey yazıyordu.Dün pttavm de bu monitör için 2 stok açıldı ve 1ini ben aldım 7 bin liraya
Umarım öyle değildir hocam evet ateşavmden aldım. MSI 3 ölü piksele kadar garanti sunmuyormuş politikalarına baktım daHocam atesavm miydi satıcı? İnşallah ölü pixel çıkmaz hayırlı olsun şimdiden, kendi web sitesinde de bi ara 7 k civarı bi fiyattan satıyodu, açıklamaya da 1-2 ölü pixel mevcut garantisi mevcut gibi bir şey yazıyordu.
İnşallah değildir ben de uzun süredir takipteyim bu MAG274QRF monitörünü ama şüphelendim biraz açıkçası kendi web sitesine öyle yazdığı için ondan almadım, geldiğinde bütün testlerini yap en kötü garantiye verirsin ya da direkt iade yaparsın sıkıntı olmaz. Geldiğinde monitör gelişmeleri yazarsın hocam.Umarım öyle değildir hocam evet ateşavmden aldım. MSI 3 ölü piksele kadar garanti sunmuyormuş politikalarına baktım da
Testleri nasıl yapacağımı bilmiyorum. Mesaj atayım mı size biliyorsanız gösterir misinuzİnşallah değildir ben de uzun süredir takipteyim bu MAG274QRF monitörünü ama şüphelendim biraz açıkçası kendi web sitesine öyle yazdığı için ondan almadım, geldiğinde bütün testlerini yap en kötü garantiye verirsin ya da direkt iade yaparsın sıkıntı olmaz. Geldiğinde monitör gelişmeleri yazarsın hocam.
Google ölü pixel testi yazarsanız çıkan sitelerden yapabilirsiniz. Onun dışında başka yapılan test var mı bilmiyorum, bilen arkadaşlar yazarsa biz de öğrenmiş oluruz.Testleri nasıl yapacağımı bilmiyorum. Mesaj atayım mı size biliyorsanız gösterir misinuz
Bende aynısını araştırdım. Sadece rekabetçi oyunlar için kullanacaksan ekran kartını 240 hz çekebilirsin ama işlemciye yük biner 1080p de.Çoğunlukla Hikayeli oyunlar oynayacam diyosan 2k monitör almalısın. Çoğu e sporcu 3080 3090 vb kartları rekabetçi oyunlarda kullanıyor. Monitörleri de 1080p 240hzMerhaba arkadaşlar,
1 monitör alacağım normalde bu kadar hiç düşünen biri değilim. Sadece valorant veya csgo oynuyorum. Diğer hiçbir oyunu oynamıyorum.
2 aydır monitör arıyorum. Bulduklarım, msı 165hz ıps ekran 2K 27 inç
MSI Optix G273QF 27" 1ms WQHD G-Sync Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz MSI Optix G273QF 27" 1ms WQHD G-Sync Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! MSI Optix G273QF 27" 1ms WQHD G-Sync Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 13.741,34 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
ASUS VG258QR 24.5" 0,5 ms FullHD 165Hz HDMI DP DVI G-SYNC Uyumlu FreeSync LED Monitör Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ASUS VG258QR 24.5" 0,5 ms FullHD 165Hz HDMI DP DVI G-SYNC Uyumlu FreeSync LED Monitör yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
benim sistemim: i5 12500 - rtx 3080
---
Bazıları fps oyunları için 27 inç büyük diyor. Bazıları ıps ekran şart diyor, bazıları 2K 3080 kullanıyorsan şart diyor.
Ben bıktım artık en son 240 280hz 1080P alayım dedim. Sonra bu düşünceler yine araştırmaya sürükledi. Kafam allak bullak oldu, sizce ne yapayım bir fikir verir misiniz?