bende csgo oynuyorum, https://www.hepsiburada.com/asus-tu...splay-freesync-curved-monitor-pm-HB00000R2YJW bunu kullanıyorum çok memnunum. 27 inç büyük gelir yine de tercih ve takdir sizin tabii ki
Hocam bu hem VA panel hem 1080P buna nasıl verdiniz bu parayı yazık olmuşbende csgo oynuyorum, https://www.hepsiburada.com/asus-tu...splay-freesync-curved-monitor-pm-HB00000R2YJW bunu kullanıyorum çok memnunum. 27 inç büyük gelir yine de tercih ve takdir sizin tabii ki
144 ile 165 arasındaki farkı anlamazsın zaten 2k da hangisini ucuza bulursan onu al fakat 144 yada 165 ile 240 arasındaki farkı gayet net anlaşılıyor masaüstündeki mouse hareketinden bile anlaşılıyor senin tercihine kalmış artık ne alacağın sadece rekabetçi oynuyorsan 240 yada 280 storyli AAA oyunlar oynuyorsan 2k 144hz yada 165hz al broArkadaşlar peki 2K 165hz almak istiyordum ama fark yok diyorsunuz. Genelde insanlar 144hz üzerini anlamıyor bile diyorlar. O zaman bu 360Hz vs nasıl oluyor? Biz anlamıyorsak bir önemi oluyor mu? 165hz ile 144 arasında çok fark yok diyorlar.
IPS panel - 240 veya 280Hz öneriniz var mı? Tabii bu 1080P oluyor
165Hz ile 144 fark etmiyorsa 2K 144Hz öneriniz varmı acaba? Bütçem 5 - 6 K ama 2. el temiz olanlarına da bakarım ben
Hocam inasn gözü 144hz üzerini algılamıyorsa 280hz 240hz monitörlerin özelliği nedir bunu kavrayamadım144 ile 165 arasındaki farkı anlamazsın zaten 2k da hangisini ucuza bulursan onu al fakat 144 yada 165 ile 240 arasındaki farkı gayet net anlaşılıyor masaüstündeki mouse hareketinden bile anlaşılıyor senin tercihine kalmış artık ne alacağın sadece rekabetçi oynuyorsan 240 yada 280 storyli AAA oyunlar oynuyorsan 2k 144hz yada 165hz al bro
insan gözü 500hz algılıyorHocam inasn gözü 144hz üzerini algılamıyorsa 280hz 240hz monitörlerin özelliği nedir bunu kavrayamadım
nereden baktınız yada gördünüz bilmiyorum fakat internetten araştırırsanız insan gözünün 500hz algıladığını görebilirsiniz. bu yüzden 144 ile 240 arasındaki farkı görebiliyorsunuz deneyimlerseniz anlarsanız muhtemelen deneyimlemediniz bu yüzden böyle bir yorumda bulundunuz.insan gözü 500hz algılıyor
insan gözü 500hz algılıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
nereden baktınız yada gördünüz bilmiyorum fakat internetten araştırırsanız insan gözünün 500hz algıladığını görebilirsiniz. bu yüzden 144 ile 240 arasındaki farkı görebiliyorsunuz deneyimlerseniz anlarsanız muhtemelen deneyimlemediniz bu yüzden böyle bir yorumda bulundunuz.
çok pahalı oluyor ya benzer olarakBenQ Zowie XL2546K al geç.
ben onu kullanıyorum alınır
Bu alınır mı hocam o zaman?
çok pahalı oluyor ya benzer olarak
var alınır mı?
3080 i olan birisine pahalı gelmez diye düşündüm. FPS oyunu oynuyorsan başka monitör bakmayacaksın.
Bu alınır mı hocam o zaman?
çok pahalı oluyor ya benzer olarak
var alınır mı?
Bunun birde IPS panel olanı varmış hocam hangisini almak mantıklı? 2. el temiz garantili olanlarına bakıyorumben onu kullanıyorum alınır
Bunun birde IPS panel olanı varmış hocam hangisini almak mantıklı? 2. el temiz garantili olanlarına bakıyorum
Benim en hassas olduğum nokta IPS panel olması. 24" ve 27" size kalmış fakat 27" olacaksa 2K olması şart gibi bir şey. Önceliğiniz panel tipi olsun.
sadece rekabetçi oynuyorsan panelin bi önemi yok tn de olur ıps'de va'daBunun birde IPS panel olanı varmış hocam hangisini almak mantıklı? 2. el temiz garantili olanlarına bakıyorum
ASUS VG259QM 24.5" 280Hz 1ms HDMI+Display Pivot GSync Full HD IPS Monitör
ASUS VG259QM 24.5" 280Hz 1ms HDMI+Display Pivot GSync Full HD IPS Monitör En uygun fiyatlar ile VG259QM Vizyon Bilgisayarwww.vizyonbilgisayar.com
Bu IPS panel olanı hangisi alınır acaba?