O tarz sitelere güvenmeyin. 10700K O.C. siz bile 3900X i oyunda geçiyor. Oyun oynayacak adamın yüksek bütçede AMD ile işi yok.r9 3900 diye user benchmark yalancısıyım
bide orda inteli savundumher şei çekirdek mi sanıyorsun? 10700K 3950X ten bile daha iyi bir işlemci. Böyle öneriler yapıp milleti yanlış yönlendirme
ne diyon la 3900X li sisetm attın 3080 ilebide orda inteli savundum
O tarz sitelere güvenmeyin. 10700K O.C. siz bile 3900X i oyunda geçiyor. Oyun oynayacak adamın yüksek bütçede AMD ile işi yok.
yoo i7 li yaptımne diyon la 3900X li sisetm attın 3080 ile? 24K ya 10700K önerdin? Cidden trollsün
sory yanlış sistemi attımher şei çekirdek mi sanıyorsun? 10700K 3950X ten bile daha iyi bir işlemci. Böyle öneriler yapıp milleti yanlış yönlendirme
ve 13 yaşım öğrenmek için geldimne diyon la 3900X li sisetm attın 3080 ile? 24K ya 10700K önerdin? Cidden trollsün
Tamam öğrenme isteğine lafım yok, ama öğrenene kadar milleti yanlış yönlendirme lütfenve 13 yaşım öğrenmek için geldim
tşk beni bilgilerndirdiğinizz için ben 1060 pc kullanıyorum ama yakında 3070 geçecemSistem budur. 3080 ROG STRIX+4K monitör (2K bile yeter) çekersin mis gibi olur
Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası | ITOPYA
En Özel Gaming Ürünler, Bilgisayar Toplama, Ekran Kartı, Ram, Disk, SSD,Bilgisayar kasaları, Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA'dawww.itopya.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamam öğrenme isteğine lafım yok, ama öğrenene kadar milleti yanlış yönlendirme lütfen
yada 2060 şaSistem budur. 3080 ROG STRIX+4K monitör (2K bile yeter) çekersin mis gibi olur
En Özel Gaming Ürünler, Bilgisayar Toplama, Ekran Kartı, Ram, Disk, SSD,Bilgisayar kasaları, Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası ITOPYA'dawww.itopya.com
Tamam öğrenme isteğine lafım yok, ama öğrenene kadar milleti yanlış yönlendirme lütfen
aa şu an fark ettim SSD 512GB imiş. SX8200 PRO 1TB ya da 970 EVO 1TB yapılırsa güzel olurSistem budur. 3080 ROG STRIX+4K monitör (2K bile yeter) çekersin mis gibi olur
benim sistemimin i7 dışında neyi kötğüydü acaba belki düzeltiirimaa şu an fark ettim SSD 512GB imiş. SX8200 PRO 1TB ya da 970 EVO 1TB yapılırsa güzel olur
kasası bayaaaa kötüydü. Soğutucu min 360mm olmalıydı. işlemci 10850K olmalıydıbenim sistemimin i7 dışında neyi kötğüydü acaba belki düzeltiirim
tşk V peki nasıl 3 monitör 32 gb ram i9 10850k 2 tb hdd 1 tb ssd m2 340 mm şimdi 34knız olsa alınır mı? yada yukarda bi kişinin moitrü var 3 monitöru çıkartıp onu koysak acaba dahamı iyi olurkasası bayaaaa kötüydü. Soğutucu min 360mm olmalıydı. işlemci 10850K olmalıydı
kasası bayaaaa kötüydü. Soğutucu min 360mm olmalıydı. işlemci 10850K olmalıydı
anakart meg unify olsun kasa XPG Battlecruiser olsun. Monitör üçlü yapılacaksa 3 tane aynı monitörden olsun. Kulaklık Cloud Alpha olsun, mouse Rival 3 ya da Deathadder V2 olsun.tşk V peki nasıl 3 monitör 32 gb ram i9 10850k 2 tb HDD 1 tb ssd m2 340 mm şimdi 34knız olsa alınır mı? yada yukarda bi kişinin moitrü var 3 monitöru çıkartıp onu koysak acaba dahamı iyi olur
hocam benzer toplamışız, ben sadece 1TB NVME SSD unutmuştum onu da ekleyiin