Dark Lightning
80+ Gold
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 3,562
Akıllardaki soru dınındınınnn. Neyse
rtx 3080 e LIGHTNING Z, ROG MATRIX, SEA HAWK gibi modeller gelir mi ? Özellikle Lightning Z
Neden gelmesin gelirAkıllardaki soru dınındınınnn. Neysertx 3080 e LIGHTNING Z, ROG MATRIX, SEA HAWK gibi modeller gelir mi ? Özellikle Lightning Z
6800XT daha iyi!Neden gelmesin gelir
Ne bileyim 2080 super de yok ti da var. Birde şimdi 3090 var 3080e yapmazlar diye düşündümNeden gelmesin gelir
Evet6800XT daha iyi!
6800XT daha iyi!
Bence yaparlar bu kartlar çok güçlü olay oldu bu tarz modeller kesin çıkarNe bileyim 2080 super de yok ti da var. Birde şimdi 3090 var 3080e yapmazlar diye düşündüm
Bende öyle düşünüyorum. Lightning Z varken Gaming Trio almak üzüyor insanı.Bence yaparlar bu kartlar çok güçlü olay oldu bu tarz modeller kesin çıkar
Yada yurtdışında olur Türkiyede olmaz alım gücünden dolayı. 1.0 motorlu arabalar gibi düşünBende öyle düşünüyorum. Lightning Z varken Gaming Trio almak üzüyor insanı.
İnşallah öyle bir şey olmaz. Zaten ürünün yarısı vergi bari istediğimiz modeli alalım.Yada yurtdışında olur Türkiyede olmaz alım gücünden dolayı. 1.0 motorlu arabalar gibi düşün
Oluyor maleesef Yurt dışında çok güzel ekran kartları var ancak Türkiyeye millet alamaz satılmaz diye gelmiyor.İnşallah öyle bir şey olmaz.