Hikoreis
80+ Silver
Dahası
1- 500g ile 500x 360mm sıvı soğutma destekliyor diye biliyorum isterseniz ekstra konu açabilirsiniz emin olmak için 100r desteklemiyor.OC yapmayı düşünmüyorum. Çok rahatsız ettim biliyorum ama son sorularım bunlar
1- Kasa olarak MSI SEKIRA 500G, 500X veya 100R almayı düşünüyorum, özellikle MSI marka, mat ve az ışıklı bir kasa baktım. Bu kasalardan hangisini önerirsiniz? 500G ve 500X'te maksimum ekan kartı uzunluğu 400mm iken 100R'de 340mm ve üç kasanın da maksimum işlemci soğutucu uzunluğu 170mm olarak gösteriliyor. Anladığım kadarıyla 120mm bir sıvı soğutma tercih etmem gerekiyor.
2- Bu durumda önerebileceğiniz başka bir kasa var mı? Mümkünse 360mm kadar bir sıvı soğutma kullanabileceğim? MSI sevdamdan vazgeçmem gerekecek sanırım. Eğer bu durumda bir kasa öneriniz varsa Corsair veya Asus önerirseniz çok mutlu olurum.
3- Ekran kartı için sıvı soğutma ayrı mı alınır, eğer ayrı alınıyorsa almalı mıyım?
4- Sıvı soğutma montajını kendim yapamam. Media Markt veya Vatan'a toplatmalı mıyım? Çünkü bilgisayarını bu yerlere toplatanların attığı birkaç olumsuz yorumu da okumuştum. Bir de konu sıvı soğutma olunca içim ürperiyor açıkçası.
3-Ekran kartı için sıvı soğutma var ama bulmak çok zor ne kadar gerekli bilemem.
4-Eüer sadece sıvı soğutma montajından çekiniyorsanız tüm montajını yaptıktan sonra sıvı soğutma montajı için gidebilirsiniz amabirçok viedo var ve düşündüğünüz kadar zor değil.
![www.nzxt.com](https://nzxt.com/assets/cms/34299/1672958031-h9-kraken-z73.png?auto=format&fit=max&w=1200)
Kraken Z73 | LCD Screen CPU Coolers
This AIO liquid cooler delivers the highest cooling potential of any Kraken. Show CPU/GPU temperatures or customize with GIFs with the Kraken Z LCD display.
Sıvı soğutma olarak bunuda önerebilirim.