Kral kartların modellerini yazma şansın var mı bi matematiksel hesaplama yapmak için istiyorum.Dostlarım meraklılarına güncel durumu paylaşmak istiyorum. Total 7 ekran kartı ile kazım gerçekleştiriyorum, kartlar başlıktaki gibidir. Bu kazım sonucu elde ettiğim Hash performansı aşağıdaki gibidir.
Tüm kartlara +1100MHz bellek frekans arttırımı ve under voltage uyguladım. Total bu 7 kartın 578 MH/s oldu. Total güç tüketimi ise 1200W.
Alıntıyı görüntüle
Allah arttırsın reisŞuanki tabloya göre ve ETH değerini baz aldığımda;
Aylık elektrik masrafım 650 TL
Aylık ETH kazancım ise 7000 TL
Aylık net kâr 6350 TL
Dostlarım meraklılarına güncel durumu paylaşmak istiyorum. Total 7 ekran kartı ile kazım gerçekleştiriyorum, kartlar başlıktaki gibidir. Bu kazım sonucu elde ettiğim Hash performansı aşağıdaki gibidir.
Tüm kartlara +1100MHz bellek frekans arttırımı ve under voltage uyguladım. Total bu 7 kartın 578 MH/s oldu. Total güç tüketimi ise 1200W.
Alıntıyı görüntüle
bende hesapladım abi baya iyi tek rtx 3090 la günlük ne kadar kazabiliyoruz bir bilgi verebilirmisin ?Şuanki tabloya göre ve ETH değerini baz aldığımda;
Aylık elektrik masrafım 650 TL
Aylık ETH kazancım ise 7000 TL
Aylık net kâr 6350 TL
iyi tabii ki ayda 6400tl net kazanç eder. istanbula göre kayseride oturuyorum ben yapsam elektrik daha ucuz olduğu için 6550tl kazanç elde ederim.iyi mi peki bu sonuçlar?
Pek anlamam bu kazım işlerinden
Özel anakartlar mevcutSaçma bir soru olabilir ama 7 ekran kartı nasıl takılıyor? En üst düzey anakartlarda 3 tane PCIE slotu var 7 tane nasıl birbirne böyle takılıyor?
ayrı ayrı sistemler?Saçma bir soru olabilir ama 7 ekran kartı nasıl takılıyor? En üst düzey anakartlarda 3 tane PCIE slotu var 7 tane nasıl birbirne böyle takılıyor?
Aylık 120+ dolar çıkmasın ama aklındanRX 5700 XT'yi miningde kullanma fikri çık aklımdan!