Neler Yeni

RTX 3090 ile mining?

Plib

80+
Elimde rx590 var ve oyunda olmadığım zamanlar mining yapıyorum 1 ayda cebime az bişi girdi ve merak sardım diyebilirim. e tabi elektrik faturası da yansıdı pek kar yaptıgım söylenemez. ne de olsa faturayı ben ödemiyorum😄 RTX3090'ın mining performansını görünce bi şaşırdım. türkçe video yapanı görmedim ve buraya sormak istedim. evet biliyorum stok yok ama ben gene de sormak istiyorum meraktan. 1 rtx3090 ile aylık iyi bir para çıkarılabilir mi? gelir gider anlamında da soruyorum:)

NakreS14

80+ Platinum
En İyi Cevap
25
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,071
İsim
Serkan
Elimde rx590 var ve oyunda olmadığım zamanlar mining yapıyorum 1 ayda cebime az bişi girdi ve merak sardım diyebilirim. e tabi elektrik faturası da yansıdı pek kar yaptıgım söylenemez. ne de olsa faturayı ben ödemiyorum😄 RTX3090'ın mining performansını görünce bi şaşırdım. türkçe video yapanı görmedim ve buraya sormak istedim. evet biliyorum stok yok ama ben gene de sormak istiyorum meraktan. 1 rtx3090 ile aylık iyi bir para çıkarılabilir mi? gelir gider anlamında da soruyorum:)
3090 ın kazı performansı fiyatına oranla kötü diye biliyorum onun yerine 3070 ve 3080 ile kazım yapılıyor. Ne kadar bir kazanç elde edilir bilemiyorum 1 ay içinde donanım arşivinde mining kazanç videosu çekilecek daha detaylı orada görmüş oluruz.

Mr. Edri

80+ Platinum
En İyi Cevap
26
Dahası  
Reaksiyon skoru
23,307
İsim
.
3090 yerine 2 tane 3080 alarak çok daha fazla kazım performansı alırsınız.

Top Bottom