RTX 3090 ile mining?

Plib

Cezalı
80+
Reaksiyon skoru
13
Elimde rx590 var ve oyunda olmadığım zamanlar mining yapıyorum 1 ayda cebime az bişi girdi ve merak sardım diyebilirim. e tabi elektrik faturası da yansıdı pek kar yaptıgım söylenemez. ne de olsa faturayı ben ödemiyorum😄 RTX3090'ın mining performansını görünce bi şaşırdım. türkçe video yapanı görmedim ve buraya sormak istedim. evet biliyorum stok yok ama ben gene de sormak istiyorum meraktan. 1 rtx3090 ile aylık iyi bir para çıkarılabilir mi? gelir gider anlamında da soruyorum:)

Elimde rx590 var ve oyunda olmadığım zamanlar mining yapıyorum 1 ayda cebime az bişi girdi ve merak sardım diyebilirim. e tabi elektrik faturası da yansıdı pek kar yaptıgım söylenemez. ne de olsa faturayı ben ödemiyorum😄 RTX3090'ın mining performansını görünce bi şaşırdım. türkçe video yapanı görmedim ve buraya sormak istedim. evet biliyorum stok yok ama ben gene de sormak istiyorum meraktan. 1 rtx3090 ile aylık iyi bir para çıkarılabilir mi? gelir gider anlamında da soruyorum:)
3090 ın kazı performansı fiyatına oranla kötü diye biliyorum onun yerine 3070 ve 3080 ile kazım yapılıyor. Ne kadar bir kazanç elde edilir bilemiyorum 1 ay içinde donanım arşivinde mining kazanç videosu çekilecek daha detaylı orada görmüş oluruz.

3090 yerine 2 tane 3080 alarak çok daha fazla kazım performansı alırsınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,383
Üyeler
186,734
Son üye
Barbarossa34
Geri