Rtx 3090 karar verdim

8k 1440 hz monitör varsa tam olarak yararlanırsın
8k bosverin😂 full hd bile zorlatirsin her karti. Ultra ssettings aylarda ve Nvidia özlelikleri aktive edersin. Tabi ekran upgrade yapicam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

lan rambo görünce kim hesap çaldı dedim

ywni sistem ne kral
Imza daki sistem reis

8k bosverin😂 full hd bile zorlatirsin her karti. Ultra ssettings aylarda ve Nvidia özlelikleri aktive edersin. Tabi ekran upgrade yapicam

Imza daki sistem reis
Abi bizede rx 570 gönderirsin artık

Beyler biliyorsunuz rtx 3000 seri muhtesem.
ben sahsen rtx 3080 hedefledim. Lakin ön siparis edemedim. Yani 3 hafta icerisinde rtx 3080 alinir.
Ondan haric 24.9.2020 rtx 3090 sunulucak.
Kisacasi hangisi denk gelirse onu alicam bu 3-5 hafta icerisinde.
Ayrica system upgrade yaptim.
Yanlış anlamayın ama yurt dışında mı yaşıyorsunuz?

Imza daki sistem reis
3900xt önermiyordu abdullah abi ama sen daha iyi bilirsin tabi hocam bu arada dominator ramler hic hosuma gitmuyor ve tr de 16gb 4000mhz i 3500tl fln corsair rgb pri 4000mhz daha şık durur senin sisteme 6 adetde ll120 ya da ml120 eklesen tadindan yenmez

Imza daki sistem reis
rambo abi dönmişsün

Türkiye'ye hic dönüyormusun abi ? Yoksa ana vatanın orasi mi

Hosbulduk kral

😎👍👏🏻Aynen öyle kral
Vallaha yurt dışında yaşamak çok daha iyi bence aylık 2000 dolar, euro falan alsan bile en iyi sistemleri toplayabiliyorsun. Ama 2000TL ile sistem 2. el zor toplanacak dereceye geldi. RTX 3090 al da bari 3090'ı parayla alan ilk Türk kişi ol.

Geri