26 ya nasıl aldınDostlar bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Dün Zotac marka 24 gb Rtx 3090 ı satıp (22 Bin)
Yerine Msi Suprim X 16Gb Rtx 4080 super aldım (26 Bin)
Sizce iyi bir hamle mi yaptım hocalarım?
İyi yaptın da 26 ya nasıl 4080s aldın suprim x birdeDostlar bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Herkesin aklındaki soruİyi yaptın da 26 ya nasıl 4080s aldın suprim x birde
26k ya 4070 aliyor milletDostlar bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Ufaktan salladı gibime geldi bozukları anca o para eder.Herkesin aklındaki soru![]()
Herkesin aklındaki soru![]()
Denk geldi hocalarım, aklımda ki soru 3090 güçlü bir kart, 4080 i bilmiyorum, yani hamle nasıl olmuş? bariz fark görür müyüm 4K da hocalarım?İyi yaptın da 26 ya nasıl 4080s aldın suprim x birde
GörürsünDenk geldi hocalarım, aklımda ki soru 3090 güçlü bir kart, 4080 i bilmiyorum, yani hamle nasıl olmuş? bariz fark görür müyüm 4K da hocalarım?
İmzadaki 4090 ne kadara denk geldi hocam ?Denk geldi hocalarım, aklımda ki soru 3090 güçlü bir kart, 4080 i bilmiyorum, yani hamle nasıl olmuş? bariz fark görür müyüm 4K da hocalarım?
Hocam bu konuda ciddiyim, herkes nasibinin ekmeğini yer, servis şoförü bir arkadaş borçtan dolayı satıyordu ben de parasını gönderdim Allah kerim, nasipGörürsün
Yanlış hamle ben 31 e alıyım sizdenHocam bu konuda ciddiyim, herkes nasibinin ekmeğini yer, servis şoförü bir arkadaş borçtan dolayı satıyordu ben de parasını gönderdim Allah kerim, nasipdarısı size inşallah da konumuz bu değil, sadece verdiğim de güçlü bir karttı, hamle doğru mu yanlış mı acaba?