Görkem Ertopcu
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 147
Şuan 2.el rtx 3090 alıyorum zotac thirinty holo modeli ve %100 fan hızında 80 derecede çalışıyor. Normalmi ? Testi furmark 4k 8x msaa da yapıyorum
kaç olmalı hocam ?Fazla 100 fanda 80 derece çok
3090 için 70-70 ideal sanırım kart güçlü olduğu için şöyle olsa tertemiz diyemiyorumK
kaç olmalı hocam ?
satıcının ilanlarınada bak bi birsürü ekran kartı falan varsa kesin miningcidirŞuan 2.el rtx 3090 alıyorum zotac thirinty holo modeli ve %100 fan hızında 80 derecede çalışıyor. Normalmi ? Testi furmark 4k 8x msaa da yapıyorum
Ben 3090 gibi kartı 2.elden satıpta temiz el beebk gül bebek bakan miningisz satıcı daha görmedim 3090 gibi bir kartı almışsın banko 5 yılı olan bir kartı normal bir kullanıcı asla satmaz cilalar parlatır yani o mantık benim 3090 olsa satmamŞuan 2.el rtx 3090 alıyorum zotac thirinty holo modeli ve %100 fan hızında 80 derecede çalışıyor. Normalmi ? Testi furmark 4k 8x msaa da yapıyorum
Termal padi rezil rüsva etmen daha büyük ihtimal aynı performansı vermiyor piyasadaki padlerEkran kartının termal macununu değiştirdik %90 fan hızında 75-76 derecede çalıştı birde termal pad değiştirirsek iyice düşer dedi bende aldım.
Hocam fiyatı uygundu o yüzden aldım, hiç mi kurtuluş şansı yok ?Termal padi rezil rüsva etmen daha büyük ihtimal aynı performansı vermiyor piyasadaki padler
Kaça aldınızHocam fiyatı uygundu o yüzden aldım, hiç mi kurtuluş şansı yok ?