Rtx 3090 ti için psu önerisi

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Azzx
enermax 1350w bir defa al ugraşma iyco da yap 1000 tl iade al

Bir defa al ömürlük kullan

İyzico ve parolapara felan kampanyalarla çok daha uyguna gelir diyor

güzel ama 1350 çok degil mi
ileride sistem degiştirdiginde de lazım olur üstüne bu fiyat bedava 850w psu parasına 1350w üstüne iyco ile alırsan para iadesi ile dahada ucuza geliyor

ileride sistem degiştirdiginde de lazım olur üstüne bu fiyat bedava 850w psu parasına 1350w üstüne iyco ile alırsan para iadesi ile dahada ucuza geliyor
şuanki sistemi degiştirmem bu kart beni 5 sene götürür

şuanki sistemi degiştirmem bu kart beni 5 sene götürür
3090ti çok güçlü kart sizi 5 sene olmasa bile 3 sene kemiksiz götürür en azından gta 6 da sorunsuz oynayacaksınız

The witcher 4 ü gta 6 dan çok bekliyorum nedense
tabikide zevkler ve renkler sonuçta ama her türlü bu oyunlar 2027 nin oyunları olucak pc için o yüzden 3090ti 2022 de çıkmış bir kart şuan 3 yaşında gta 6 çıktıgında 5 yaşında olucak çok eski bir kart olucak o yüzden kemik 3 dedim

tabikide zevkler ve renkler sonuçta ama her türlü bu oyunlar 2027 nin oyunları olucak pc için o yüzden 3090ti 2022 de çıkmış bir kart şuan 3 yaşında gta 6 çıktıgında 5 yaşında olucak çok eski bir kart olucak o yüzden kemik 3 dedim
1080 ti 8 yaşında amd ndivia farketmez cogu kartı tokatlar geçer kullanım parça kalitesine göre bence 10 sene bile götürür eskiden kartlar böyleydi şuan 2 yılda bir kart degiştirmeyi iyi bulmuyorum

Geri