Rtx 3090 ti için psu önerisi

3090 a 1500w önerme sevdası değil önce okuduğunu anla dostum 750 800w parasına 1350w alabilir ilersi içinde kullanabilir diyoruz + olarak 450w tdp olan kartın anlık sıçrama tdp si de daha fazla olucaktır 750w ile çalıştıra bilir tabi ki ama kararlılık ve psu ömru için limitte kullanması ve en önemlisi aynı paralara veya yakın paralara bu riski almasına gerek yok diyoruz kendi kendine yükselmene gerek yok
Tamam kardeşim hadi öner 1500w rahat olucks aynen sanki yük altına girdiginde 1000w çekiyormuş gibi davranıyorsun ya😂
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam adamlar diyor ki fiyatları hemen hemen aynı oluyor aynı bütçede neden 750w alsın 1350w alabilecekken uzun yıllar başı ağrımadan kullanabilecekken.
Çok kalite fark ediyor bu önerdiginiz 1350w giriş 750w yüksek segment gibi bir şey

Tamam kardeşim hadi öner 1500w rahat olucks aynen sanki yük altına girdiginde 1000w çekiyormuş gibi davranıyorsun ya😂

Çok kalite fark ediyor bu önerdiginiz 1350w giriş 750w yüksek segment gibi bir şey
Hocam psu tier listte B almış bir psudan bahsediyoruz A kalite 750w yerine 1350 B tercih edilebilir bana kalırsa ki A kalite bir 750w piyasada pek yok aynı fiyata.

tmm sen 750w fp psu önerde arkadaşa yardımın dokunsun gece sadece yorum yapma yardımcı ol arkadaşa konu amacına ulaşsın madem bu kadar insan yanlış doğruya yönlendirelim arkadaşımızı 750w fp 850w fp bir psu at buraya gold olursa güzel olur arkadaşların önerdiği psu gold ve modüler çünkü marka olarakda bilindik sağlam bir marka olursa güzel olur bronze no name fason psu atma lütfen

tmm sen 750w fp psu önerde arkadaşa yardımın dokunsun gece sadece yorum yapma yardımcı ol arkadaşa
Önersemde dinleyen olucakıımı sen ve senin gibiler ama bu 1350w yazıcak benim boşuna başım agricak gelen cevaplara bakmaktan

Önersemde dinleyen olucakıımı sen ve senin gibiler ama bu 1350w yazıcak benim boşuna başım agricak gelen medajlara bakmaktan
sen öner ya alternatif olsun madem öyle düşünüyorsun neden yardımcı olmak yerine polomiğe girip kaçıyorsun arkadaşa yardımcı ol faydan olsun milleti boşver sen

Önersemde dinleyen olucakıımı sen ve senin gibiler ama bu 1350w yazıcak benim boşuna başım agricak gelen medajlara bakmaktan
Hocam öner de aydınlat bizi bir bildiğin varsa biz de bilelim ki yanlış diyorsak doğrula , link at görelim arkadaşın bütçesi yoksa zaten senin attığını tercih eder mantıklıysa.

tartışmaya gerek yok asus rog tarzı bir kartın 3090 ti modelini kullanıcam 3-4 sene olursa 5 sene sıkıntı çıkarmayacak bir psu lazım darbogaz olmadıgı sürece parça degiştirmem

tartışmaya gerek yok asus rog tarzı bir kartın 3090 ti modelini kullanıcam 3-4 sene olursa 5 sene sıkıntı çıkarmayacak bir psu lazım darbogaz olmadıgı sürece parça degiştirmem
1200w lık modelini de alabilirsin enermaxın , max cashbackle 3900 gibi bir fiyata geliyor bayram fırsatını kaçırmayın bence

bu bu tam bütçeme internette bonuslarla falan bana 2.5-3 arası geliyor yukardaki psu iyi ama 6k bana çok direk veremem

Geri