Aorus kasa bulamamıştım. Bir de warcry içinden sistem tamamen gözüküyor. Ama olsun eklerim bu kasayıBi bu eksikmiş
Alıntıyı görüntüle
Hocam yapma aşık oluyoruz ya.Arkadaşlar monitörde bu şekilde
Sağolun. anakart kaldı normalde o da elimde olması gerekiyordu şuan fakat hala kargoya vermediler bekliyorum.Vay be. Sonunda sistemi topladınız. Gerçekten büyük azim. Hayırlı uğurlu olsun. Bol FPS'ler ^^
Hayırlı olsun bu arada monitör kaç hz?Sağolun. anakart kaldı normalde o da elimde olması gerekiyordu şuan fakat hala kargoya vermediler bekliyorum.
Gelir yakında hocam.Sağolun. anakart kaldı normalde o da elimde olması gerekiyordu şuan fakat hala kargoya vermediler bekliyorum.
Ya 240 da da 360'dır.Hayırlı olsun bu arada monitör kaç hz?
Mousepad aldınızmı?Sağolun. anakart kaldı normalde o da elimde olması gerekiyordu şuan fakat hala kargoya vermediler bekliyorum.
144 Hz Oc ile 160 oluyor.Hayırlı olsun bu arada monitör kaç hz?
Monitör nerdeyse 4K bu çözünürlükte bahsettğiniz Hz değerleri dünyada henüz yok maalesef.Gelir yakında hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ya 240 da da 360'dır.
Almadım hocam henüzMousepad aldınızmı?
Pek bilgim yok hocam monitörler hakkında. Kusura bakmayın.144 Hz Oc ile 160 oluyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Monitör nerdeyse 4K bu çözünürlükte bahsettğiniz Hz değerleri dünyada henüz yok maalesef.
Alienware 38 Curved Gaming Monitor - AW3821DW | Dell UK
Dive into your game and be immersed like never before with this 38-inch curved gaming monitor that features WQHD resolution and superior IPS technology.www.dell.com
estağfurullah kusurdan değil bilgi olsun diye söyledim.Pek bilgim yok hocam monitörler hakkında. Kusura bakmayın.
Hangi mousepadi alacaksınız?Almadım hocam henüz
Logitechin uzun mousepadi G840 sanırım.Hangi mousepadi alacaksınız?