Tavsiye ederim, bence de g840 alın.Logitechin uzun mousepadi G840 sanırım.
Tavsiye ederim, bence de g840 alın.Logitechin uzun mousepadi G840 sanırım.
Ddos saldırısına karşı güvenlik amaçlı yurtdısında bu sitede böyle çözüm yokarkadaşlar ben yurtdışından girdiğim için bu site devamlı güvenlik uyarısı veriyor ama sadece bu site veriyor bunun çözümü var mı?
sağolun daha iyileri olsun.ben de render alıcam pc bakıyorum 2060 a zor çıktım bütçe olarak şuan bunu görünce resmen gözümden yaş geldi gerçekten çok güzel sistem olmuş güle güle kullanın inşallah. Bir gün bizlere de nasip olur belki.
hayırSanki pc hocası forumunda da paylaşmıştın böyle bir post
Eylül de geliyor mu yaw DDR5 çko mutlu oldum şuan.LC360 yerine NZXT Z73 bakın
RAM'ler Dominator RGB olabilir
11900K cıksın ona göre bakarız tekrardan ama benim önerim 2021 Eylül bekleyip DDR5 sistem kurmak. Ayrica 10NM Intel islemciler de gelecek.
G935' i bir daha düşün hocam. Ben pek önermem daha iyileri var. Corsair Virtuoso SE bakabilirsin felaket bir şey. Bir de ST100 alırsan çok iyi olur.hayır
çoktan aldım g935’i.Eylül de geliyor mu yaw DDR5 çko mutlu oldum şuan.
Mesaj otomatik birleştirildi:
G935' i bir daha düşün hocam. Ben pek önermem daha iyileri var. Corsair Virtuoso SE bakabilirsin felaket bir şey. Bir de ST100 alırsan çok iyi olur.
İngilterede sağdan trafik sorun olmuyor mu hocamçoktan aldım g935’i.
aksine burada trafik çok daha düzenli.İngilterede sağdan trafik sorun olmuyor mu hocam
?Arkadaşlar anakart siparişi verdğim yer mail attı 3 martta tedarik edeceklermiş sizce işlemciyide gönderip 11. nesili mi bekleyeyim mi?