RTX 3090 ve 5950X sistem toplama

arkadaşlar ben yurtdışından girdiğim için bu site devamlı güvenlik uyarısı veriyor ama sadece bu site veriyor bunun çözümü var mı?

Ekler

• DE136FE7-B3B7-4CAF-B8E9-3D898EE50FEB.png
    DE136FE7-B3B7-4CAF-B8E9-3D898EE50FEB.png
    707.5 KB · Hit: 65
arkadaşlar ben yurtdışından girdiğim için bu site devamlı güvenlik uyarısı veriyor ama sadece bu site veriyor bunun çözümü var mı?
Ddos saldırısına karşı güvenlik amaçlı yurtdısında bu sitede böyle çözüm yok

ben de render alıcam pc bakıyorum 2060 a zor çıktım bütçe olarak şuan bunu görünce resmen gözümden yaş geldi gerçekten çok güzel sistem olmuş güle güle kullanın inşallah. Bir gün bizlere de nasip olur belki.

ben de render alıcam pc bakıyorum 2060 a zor çıktım bütçe olarak şuan bunu görünce resmen gözümden yaş geldi gerçekten çok güzel sistem olmuş güle güle kullanın inşallah. Bir gün bizlere de nasip olur belki.
sağolun daha iyileri olsun.

Arkadaşlar anakartı bekliyorum mağaza beklediği tedariği sağlayamadığı için hala bekliyorum maksimum 9 ocakta tedarik edeceklerini mail attılar.

Arkadaşlar anakart siparişi verdğim yer mail attı 3 martta tedarik edeceklermiş sizce işlemciyide gönderip 11. nesili mi bekleyeyim mi?

LC360 yerine NZXT Z73 bakın
RAM'ler Dominator RGB olabilir
11900K cıksın ona göre bakarız tekrardan ama benim önerim 2021 Eylül bekleyip DDR5 sistem kurmak. Ayrica 10NM Intel islemciler de gelecek.
Eylül de geliyor mu yaw DDR5 çko mutlu oldum şuan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

G935' i bir daha düşün hocam. Ben pek önermem daha iyileri var. Corsair Virtuoso SE bakabilirsin felaket bir şey. Bir de ST100 alırsan çok iyi olur.

Eylül de geliyor mu yaw DDR5 çko mutlu oldum şuan.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

G935' i bir daha düşün hocam. Ben pek önermem daha iyileri var. Corsair Virtuoso SE bakabilirsin felaket bir şey. Bir de ST100 alırsan çok iyi olur.
çoktan aldım g935’i.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,088
Üyeler
183,946
Son üye
AgonXs
Geri