RTX 3090 ve 5950X sistem toplama

o zaman formula alırsın zaten onda da bu yapılıyor ama gerçekten bu özellik performansı baya etkiliyor hiçbir riski yok
Bakalım şuan her şey planladığım gibi ilerliyor sadece RAM’ler belki bir tık daha iyi olabilirdi ama bunları çok çok uygun fiyata yakaladımda aldım umarım üzmezler.

Arkadaşlar montajda sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum ama şu fan rgb kontrolcü bağlantılarını yapmayı bilmiyorum tavsiye ettiğiniz video var mı? Sanırım Youtube’daki videoların tamamını izledim Abdullah’ın videosu var birtane baya detaylı ama farklı videolarda izlemem lazım.

Son düzenleme:
ramler dominator yakışırdı
Evet dominatör güzel olurdu fakat dediğim gibi bunları çok uyguna aldım şuan 2x16 Gb 3600 kitlerinden 2 adet var. Kitin birtanesi 129 birimden toplam 258 birime mâl oldu. Fakat aynı özellikte Dominatör almak istersen bir kit yaklaşık 350 birim slotları kapatmak istesem 700 birime denk geliyor. Arada uçurum var.

Evet dominatör güzel olurdu fakat dediğim gibi bunları çok uyguna aldım şuan 2x16 Gb 3600 kitlerinden 2 adet var. Kitin birtanesi 129 birimden toplam 258 birime mâl oldu. Fakat aynı özellikte Dominatör almak istersen bir kit yaklaşık 350 birim slotları kapatmak istesem 700 birime denk geliyor. Arada uçurum var.
ne iş yapıyorsunuz

Arkadaşlar montajda sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum ama şu fan RGB kontrolcü bağlantılarını yapmayı bilmiyorum tavsiye ettiğiniz video var mı? Sanırım Youtube’daki videoların tamamını izledim Abdullah’ın videosu var birtane baya detaylı ama farklı videolarda izlemem lazım.
Kontrolcüye fanın ucundan gelen şeyleri bağlıyorsun bu kadar. Eline geçince ha böyleymiş dersin hemen zaten.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,160,103
Üyeler
184,264
Son üye
hiramahkumm
Geri