Mithrandir41
80+
- Reaksiyon skoru
- 306
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Asus maximus formula hoşuma gidiyor hocam z590 için olan çıkarsa aklımdaki model bu.hangi z590 alacaksın marka olarak
Asus maximus formula hoşuma gidiyor hocam z590 için olan çıkarsa aklımdaki model bu.hangi z590 alacaksın marka olarak
maximus 13 extreme çıkar onu alırsın en iyisi maximus extreme bide alınca bunları kesinlikle yap.Asus maximus formula hoşuma gidiyor hocam z590 için olan çıkarsa aklımdaki model bu.
extrem bana fazla gelir hocam. O biraz daha overclock işleriyle uğraşanlar için sanki.maximus 13 extreme çıkar onu alırsın en iyisi maximus extreme bide alınca bunları kesinlikle yap.
o zaman formula alırsın zaten onda da bu yapılıyor ama gerçekten bu özellik performansı baya etkiliyor hiçbir riski yokextrem bana fazla gelir hocam. O biraz daha overclock işleriyle uğraşanlar için sanki.
Bakalım şuan her şey planladığım gibi ilerliyor sadece RAM’ler belki bir tık daha iyi olabilirdi ama bunları çok çok uygun fiyata yakaladımda aldım umarım üzmezler.o zaman formula alırsın zaten onda da bu yapılıyor ama gerçekten bu özellik performansı baya etkiliyor hiçbir riski yok
yok üzmez ramler yine de iyiBakalım şuan her şey planladığım gibi ilerliyor sadece RAM’ler belki bir tık daha iyi olabilirdi ama bunları çok çok uygun fiyata yakaladımda aldım umarım üzmezler.
Evet dominatör güzel olurdu fakat dediğim gibi bunları çok uyguna aldım şuan 2x16 Gb 3600 kitlerinden 2 adet var. Kitin birtanesi 129 birimden toplam 258 birime mâl oldu. Fakat aynı özellikte Dominatör almak istersen bir kit yaklaşık 350 birim slotları kapatmak istesem 700 birime denk geliyor. Arada uçurum var.ramler dominator yakışırdı
ne iş yapıyorsunuzEvet dominatör güzel olurdu fakat dediğim gibi bunları çok uyguna aldım şuan 2x16 Gb 3600 kitlerinden 2 adet var. Kitin birtanesi 129 birimden toplam 258 birime mâl oldu. Fakat aynı özellikte Dominatör almak istersen bir kit yaklaşık 350 birim slotları kapatmak istesem 700 birime denk geliyor. Arada uçurum var.
Kontrolcüye fanın ucundan gelen şeyleri bağlıyorsun bu kadar. Eline geçince ha böyleymiş dersin hemen zaten.Arkadaşlar montajda sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum ama şu fan RGB kontrolcü bağlantılarını yapmayı bilmiyorum tavsiye ettiğiniz video var mı? Sanırım Youtube’daki videoların tamamını izledim Abdullah’ın videosu var birtane baya detaylı ama farklı videolarda izlemem lazım.
İnşaatta çalışıyorum diyelimne iş yapıyorsunuz
maaşınız aylık kaç sterlinİnşaatta çalışıyorum diyelim![]()