Erdem Arslan
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 3,582
Sıvı soğutmalı AMD cihaz mı alınır aga. C4 al daha iyi. 3090 al kafan rahat.AMD wattman hatası driver sorunu yüzünden sıcak bakmıyorum 3090 alicam sanırım :/
Sıvı soğutmalı AMD cihaz mı alınır aga. C4 al daha iyi. 3090 al kafan rahat.AMD wattman hatası driver sorunu yüzünden sıcak bakmıyorum 3090 alicam sanırım :/
Öyle yapcamSıvı soğutmalı AMD cihaz mı alınır aga. C4 al daha iyi. 3090 al kafan rahat.
ne alaka ki asıl hava soğutmalı alınmamalıSıvı soğutmalı AMD cihaz mı alınır aga. C4 al daha iyi. 3090 al kafan rahat.
Nasıl asıl hava soğutma alınmamalı. Sıvı soğutmanın problem çıkarma ihtimali yüksek.ne alaka ki asıl hava soğutmalı alınmamalı
hava soğutma da da hotspot 100 derece oluyor bu sefer de kartın kendisinin problem çıkarma ihtimali yüksek, bence sıvı soğutma bozulsa daha iyi kart bozulacağınaNasıl asıl hava soğutma alınmamalı. Sıvı soğutmanın problem çıkarma ihtimali yüksek.
RTX 3090 daha iyi olurdu benceİkisinde 12 bin TL
RTX 3090 1 yıllık mining çıkması lakin hicbis rounu kart açma vs yok her şey tam
Rx 6900xt toxic 360mm sıvı soğutmalı 2 aylık ürün sizce hangisi alınmalı
@RevDeisDou
Sıvı soğutma sızıntısı bence gayet tehlikeli ayrıca problemlere kullanıcı hatası diye bakmıyorlar. AMD veya Sapphire olmasının bozulmasıyla bir alakası yok. 2 tercihten 3090 mantıklı. 3090 bir seçenekken sıvı soğutmalı 6900xt mantıksız olur demek istemiştim.hava soğutma da da hotspot 100 derece oluyor bu sefer de kartın kendisinin problem çıkarma ihtimali yüksek, bence sıvı soğutma bozulsa daha iyi kart bozulacağına
ayrıca kartın amd olması ile sıvı soğutmanın bozulma ihhtimalinin alakası ne? sıvı soğutma sapphire'a ait amd ye değil
3090 varken 6900 xt her türlü mantıksız zaten de dediğim gibi sıvı soğutmanın konu ile alakası yokSıvı soğutma sızıntısı bence gayet tehlikeli ayrıca problemlere kullanıcı hatası diye bakmıyorlar. AMD veya Sapphire olmasının bozulmasıyla bir alakası yok. 2 tercihten 3090 mantıklı. 3090 bir seçenekken sıvı soğutmalı 6900xt mantıksız olur demek istemiştim.