RTX 40 serisinde smooth motion özelliği fark eder mi?

Reaksiyon skoru
16
daha yeni çıkan bir konu, rtx 40 serisine smooth motion özelliği geliyormuş, peki bu ne kadar fps artışı olur, yoksa bu FPS artışı ile nvidia AMD ye büyükmü oynadı

daha yeni çıkan bir konu, rtx 40 serisine smooth motion özelliği geliyormuş, peki bu ne kadar fps artışı olur, yoksa bu FPS artışı ile nvidia AMD ye büyükmü oynadı
nvidia hiç bir şeye oynamıyor. 5060 var fsr 4.0 falan yalan görğntü yine camur gibi, fps de degısmıyor. Oyun rdr2

nvidia hiç bir şeye oynamıyor. 5060 var fsr 4.0 falan yalan görğntü yine camur gibi, fps de degısmıyor. Oyun rdr2
yani 40 serisine gelecek olan bu özellik için bişey değişmezmi diyorsunuz dahamı kötü diyorsunuz hocam

YT den araştırdım biraz ama 60-70 fps arttırıyor, fake olma ihtimali varmıdır bilmiyorum ama heyecanlandırdılar ya
valla hocam dlss de 100 fps koyuyordu yersen.

spiderman rdr2 uncharted hepsinde denedik arkadaşımın da benım sıstemde de yok fps falan artmıyor alayı hurafe

geliyor değil hali hazırda vardır zaten muhtemelen. dlss frame gen ile aynı şey, frame gen olmayan oyunlarda açabiliyorsun smooth motionu. 2x frame gen gibi çalışıyor, 60 fps kilidi olan oyunlarda iyi işe yarıyor (örneğin ben genshin impactte kullaniyorum, oyun 60 fpse kilitli daha üstünü vermiyor. ve dlss frame gen desteklemiyor fakat nvidia appten smooth motion ile 120 fps yapabiliyorum ve cidden akıcılıkta fark edilir değişim oluyor)
frame gel ile tek farkı dediğim gibi desteklemeyen oyunlarda da açabilmen, fakat frame gene göre bir eksi yanı driver bazlı olduğu için kamerayi çok hızlı cevirirsen bozulmalar olma ihtimali daha fazla oluyor. yani frame gen kadar kaliteli 2x e katlamiyor fpsyi

beyler bizzat kendim test ettim, çok açık ve net konuşacağım, RTX 4060 ti 16gb ekran kartım var, dying light 2 her şey ultra ayarlarda, smooth motion'u bi açtım 250 fps oldu, ama şuanlık driver bazlımı bir sorun var frame gen + smooth motion açınca ekran bozuluyor, ama sadece frame generation açınca 150 fps alıyordum, ve smooth motion açınca input lag aşırı düştü aşırı akışkan oldu ekran çok iyiydi, şimdi şunu anlamadım smooth motion neden frame gen'den daha iyi, aşırı iyi fps yükseldi
geliyor değil hali hazırda vardır zaten muhtemelen. dlss frame gen ile aynı şey, frame gen olmayan oyunlarda açabiliyorsun smooth motionu. 2x frame gen gibi çalışıyor, 60 fps kilidi olan oyunlarda iyi işe yarıyor (örneğin ben genshin impactte kullaniyorum, oyun 60 fpse kilitli daha üstünü vermiyor. ve dlss frame gen desteklemiyor fakat nvidia appten smooth motion ile 120 fps yapabiliyorum ve cidden akıcılıkta fark edilir değişim oluyor)
frame gel ile tek farkı dediğim gibi desteklemeyen oyunlarda da açabilmen, fakat frame gene göre bir eksi yanı driver bazlı olduğu için kamerayi çok hızlı cevirirsen bozulmalar olma ihtimali daha fazla oluyor. yani frame gen kadar kaliteli 2x e katlamiyor fpsyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,014
Üyeler
183,370
Son üye
f4t1h07
Geri