omer oduncu
80+
- Reaksiyon skoru
- 16
daha yeni çıkan bir konu, rtx 40 serisine smooth motion özelliği geliyormuş, peki bu ne kadar fps artışı olur, yoksa bu FPS artışı ile nvidia AMD ye büyükmü oynadı
nvidia hiç bir şeye oynamıyor. 5060 var fsr 4.0 falan yalan görğntü yine camur gibi, fps de degısmıyor. Oyun rdr2daha yeni çıkan bir konu, rtx 40 serisine smooth motion özelliği geliyormuş, peki bu ne kadar fps artışı olur, yoksa bu FPS artışı ile nvidia AMD ye büyükmü oynadı
yani 40 serisine gelecek olan bu özellik için bişey değişmezmi diyorsunuz dahamı kötü diyorsunuz hocamnvidia hiç bir şeye oynamıyor. 5060 var fsr 4.0 falan yalan görğntü yine camur gibi, fps de degısmıyor. Oyun rdr2
degısen bır sey olmaz, kötü olur demedim hocamyani 40 serisine gelecek olan bu özellik için bişey değişmezmi diyorsunuz dahamı kötü diyorsunuz hocam
YT den araştırdım biraz ama 60-70 fps arttırıyor, fake olma ihtimali varmıdır bilmiyorum ama heyecanlandırdılar yadegısen bır sey olmaz, kötü olur demedim hocam
valla hocam dlss de 100 fps koyuyordu yersen.YT den araştırdım biraz ama 60-70 fps arttırıyor, fake olma ihtimali varmıdır bilmiyorum ama heyecanlandırdılar ya
geliyor değil hali hazırda vardır zaten muhtemelen. dlss frame gen ile aynı şey, frame gen olmayan oyunlarda açabiliyorsun smooth motionu. 2x frame gen gibi çalışıyor, 60 fps kilidi olan oyunlarda iyi işe yarıyor (örneğin ben genshin impactte kullaniyorum, oyun 60 fpse kilitli daha üstünü vermiyor. ve dlss frame gen desteklemiyor fakat nvidia appten smooth motion ile 120 fps yapabiliyorum ve cidden akıcılıkta fark edilir değişim oluyor)daha yeni çıkan bir konu, rtx 40 serisine smooth motion özelliği geliyormuş, peki bu ne kadar fps artışı olur, yoksa bu FPS artışı ile nvidia AMD ye büyükmü oynadı
geliyor değil hali hazırda vardır zaten muhtemelen. dlss frame gen ile aynı şey, frame gen olmayan oyunlarda açabiliyorsun smooth motionu. 2x frame gen gibi çalışıyor, 60 fps kilidi olan oyunlarda iyi işe yarıyor (örneğin ben genshin impactte kullaniyorum, oyun 60 fpse kilitli daha üstünü vermiyor. ve dlss frame gen desteklemiyor fakat nvidia appten smooth motion ile 120 fps yapabiliyorum ve cidden akıcılıkta fark edilir değişim oluyor)
frame gel ile tek farkı dediğim gibi desteklemeyen oyunlarda da açabilmen, fakat frame gene göre bir eksi yanı driver bazlı olduğu için kamerayi çok hızlı cevirirsen bozulmalar olma ihtimali daha fazla oluyor. yani frame gen kadar kaliteli 2x e katlamiyor fpsyi
4060 ve üzeri hocam.rtx 4050 ye gelicek mi acaba?