Hiçbir başlıkta kesin bir sonuç bulunamamıs daha guncel bir başlık açtim ki sonradan alan varsa yazsın diye gerek varki açıyorum başlığıAsıl başlıkta link birçok kez paylaşıldı. Yeni konu açmana gerek yok, orayı inceleyebilirsin.
Hocam asıl başlıkta direkt içinden çıkarılıp bakıldı detaylı bakarsanız görürsünüzHiçbir başlıkta kesin bir sonuç bulunamamıs daha guncel bir başlık açtim ki sonradan alan varsa yazsın diye gerek varki açıyorum başlığı
Hocam öyle bir şey varsa bana link atsana ben bulamadim
Başlığin linki varmi hocam![]()
Samsung DDR5 4800MHz 5600MHz RAM 8GB 16GB 32GB SODIMM 1.1V SO-DIMM 262-Pin Dizüstü Bilgisayar RAM Bellek Modülü - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Hocam bu aliexpress de kargo gelmeme veya sahte çıkma olayları oluyor mu ? Fiyat olarak gayet makul duruyor.![]()
Samsung DDR5 4800MHz 5600MHz RAM 8GB 16GB 32GB SODIMM 1.1V SO-DIMM 262-Pin Dizüstü Bilgisayar RAM Bellek Modülü - AliExpress 7
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Hocam ben oradan alışveriş yapmadım başlıkta paylaşıldığı için buraya attım. Oradakilere sorarsanız daha iyi olur. Direkt laptoptan çıkarıp satanlarda var yine aynı başlıkta.Hocam bu aliexpress de kargo gelmeme veya sahte çıkma olayları oluyor mu ? Fiyat olarak gayet makul duruyor.
Hocam bende sizin yapacağınızı yapıp araştırıp bakmam lazım 30-35. sayfalar arasında başlıkta hem çıkarılan ramleri hemde fiyatları görebilirsiniz.Başlığin linki varmi hocam