Yardım Rtx 4050 asus tuf ram

legolasse

80+
Reaksiyon skoru
20
Rtx 4050
Ryzen 7 7735hs
Li asus tuf laptopun ram inin marka ve modelini bilen varmı

Asıl başlıkta link birçok kez paylaşıldı. Yeni konu açmana gerek yok, orayı inceleyebilirsin.

Asıl başlıkta link birçok kez paylaşıldı. Yeni konu açmana gerek yok, orayı inceleyebilirsin.
Hiçbir başlıkta kesin bir sonuç bulunamamıs daha guncel bir başlık açtim ki sonradan alan varsa yazsın diye gerek varki açıyorum başlığı

Hiçbir başlıkta kesin bir sonuç bulunamamıs daha guncel bir başlık açtim ki sonradan alan varsa yazsın diye gerek varki açıyorum başlığı
Hocam asıl başlıkta direkt içinden çıkarılıp bakıldı detaylı bakarsanız görürsünüz

Hocam bu aliexpress de kargo gelmeme veya sahte çıkma olayları oluyor mu ? Fiyat olarak gayet makul duruyor.
Hocam ben oradan alışveriş yapmadım başlıkta paylaşıldığı için buraya attım. Oradakilere sorarsanız daha iyi olur. Direkt laptoptan çıkarıp satanlarda var yine aynı başlıkta.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Başlığin linki varmi hocam
Hocam bende sizin yapacağınızı yapıp araştırıp bakmam lazım 30-35. sayfalar arasında başlıkta hem çıkarılan ramleri hemde fiyatları görebilirsiniz.

Arkadaşlar cihazdaki 8 GB Rami İstanbul içi elden satıyorum ilgilenenler mesaj ile dönüş yapsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,545
Üyeler
190,760
Son üye
ömer45
Geri