Neler Yeni

Öneri Rtx 4050 Laptop Önerisi

w4da

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Fatih Dinçer

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
936
İsim
Buğra
telefondan giriyorsan trendyol uygulamasi olmasi lazim sanirim
Sağol kanka çok güzel gerçekten ama şöyle bi laptopta neden 8gb ram kullanırlar ki 16gb olsa şuan alırdım

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
936
İsim
Buğra
8gb rami kendin eklersin o bir sorun degil fiyati ucuz olsun diye oyle yapiyorlar.
kanka bunu aldıktan sonra anneme ram ekleyeceğim diyemem çünkü zaten zar zor alıyorum 16gb ram olan model önerebilir misin bulursan eğer

w4da

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Fatih Dinçer
kanka bunu aldıktan sonra anneme ram ekleyeceğim diyemem çünkü zaten zar zor alıyorum 16gb ram olan model önerebilir misin bulursan eğer
oneriyim onermesinede bu laptop kadar iyisini oneremiyecegim malesef 8gb ram 500 600 lira birsey toplamda 27k ya gelicek ama sen bilirsin.
Mesaj otomatik birleştirildi:

tabii ki ilk attigimi daha cok oneririm ama buda iyi bir laptop bayagi soguk calisan bir model.

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
936
İsim
Buğra
oneriyim onermesinede bu laptop kadar iyisini oneremiyecegim malesef 8gb ram 500 600 lira birsey toplamda 27k ya gelicek ama sen bilirsin.

tabii ki ilk attigimi daha cok oneririm ama buda iyi bir laptop bayagi soguk calisan bir model.
kanka bu benim eski laptopum aynı kasadan tekrar almak istemiyorum asus gerçekten çok mu iyi o fiyata değer mi ?

w4da

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Fatih Dinçer
kanka bu benim eski laptopum aynı kasadan tekrar almak istemiyorum asus gerçekten çok mu iyi o fiyata değer mi ?
deger reis bi kere ekran karti 140w olmasi buyuk bir avantaj dlss 3.0 teknolojisi var bayagi iyi bir laptop 5 sene icinde cikacak butun oyunlari sorunsuz oynatir. yani bu fiyatta butcen varsa kesinlikle almani tavsiye ederim.

PNSHER

80+ Bronze

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
936
İsim
Buğra
deger reis bi kere ekran karti 140w olmasi buyuk bir avantaj dlss 3.0 teknolojisi var bayagi iyi bir laptop 5 sene icinde cikacak butun oyunlari sorunsuz oynatir. yani bu fiyatta butcen varsa kesinlikle almani tavsiye ederim.
kanka bir de şu modeli buldum çok meşgul ettim ama bu model nasıldır arada kaldım

Ram ile uğraşmak istemezseniz en ucuz 4050li bu var (120W ekran kartı ve mux switch var.) https://www.gpnteknoloji.com/urun/h...-13500h-16gb-ram-512gb-ssd-16-1-inc-fhd-144hz
Kanka beyazını buldum trendyolda nasıldır

w4da

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Fatih Dinçer
kanka bir de şu modeli buldum çok meşgul ettim ama bu model nasıldır arada kaldım

bu laptopun ekran karti 75w olmasi lazim asus 140w bayagi bir fark ediyor o yuzden onermem

PNSHER

80+ Bronze

75W ve mux switch yok onda. Bir de fanlar yanyana sadece arkadan hava tahliyesi var. Onun haricinde bir farkı yok. Rekabetçi oyunlarda mux switch çok farkettirir.

Megatronus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
936
İsim
Buğra
75W ve mux switch yok onda. Bir de fanlar yanyana sadece arkadan hava tahliyesi var. Onun haricinde bir farkı yok. Rekabetçi oyunlarda mux switch çok farkettirir.
bunu bilmiyordum çok sağol kanka

bu laptopun ekran karti 75w olmasi lazim asus 140w bayagi bir fark ediyor o yuzden onermem
Teşekkür ederim kanka sanırım ben senin önerdiğini alacağım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,046,816
Üyeler
166,086
Son üye
DwexxeHP
Top Bottom