Neler Yeni

Yardım RTX 4060 3 ADET DİSPLAY PORTU ÇALIŞMIYOR!! Yardım

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Ahmet Tuğra Çakır
İtopyadan 4060 ekran kartına sahip bilgisayar aldım, bugün geldi lakin bir sorun var sadece hdmı ve bir adet display port çalışıyo diğer 3 port çalışmıyor kart 1.4 display port destekliyormuş acaba bendeki karttamı bir problem var yoksa kartta herhangi bir sorun mu var yardımcı olursanız sevinirim..

ege1881

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
88
İsim
Ege Y.
İtopyadan 4060 ekran kartına sahip bilgisayar aldım, bugün geldi lakin bir sorun var sadece hdmı ve bir adet display port çalışıyo diğer 3 port çalışmıyor kart 1.4 display port destekliyormuş acaba bendeki karttamı bir problem var yoksa kartta herhangi bir sorun mu var yardımcı olursanız sevinirim..
itopya desteğe yazın yardımcı olurlar

Dahası  
Reaksiyon skoru
113
İsim
Ali Dogan
Aynen satın aldığınız yer ile görüşüp arıza kaydı oluşturun ve kargoyla gönderin.

Cagdas5389

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
523
İsim
mecit burak kılıç
elinizde varsa veya bilgisayarcıya götürüp başka bir displayport kablosu ile de deneyebilir misiniz ne olur ne olmaz teknik servise göndermeden önce

Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Ahmet Tuğra Çakır
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Aynen satın aldığınız yer ile görüşüp arıza kaydı oluşturun ve kargoyla gönderin.
İade edebiliyorum hocam daha bugün elime ulaştı ürün
Mesaj otomatik birleştirildi:

elinizde varsa veya bilgisayarcıya götürüp başka bir displayport kablosu ile de deneyebilir misiniz ne olur ne olmaz teknik servise göndermeden önce
Yarın deneyeceğim hocam bana kartta problem var gibi geliyor ama hayırlısı bakalım müşteri temsilcisi ile konuşsam durumu iza etsem ekran kartını değiştirse olurmu acaba?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Up

Son düzenleme:
Top Bottom