Neler Yeni

RTX 4060-70 NE ZAMAN ÇIKACAK

Az biraz sakin

80+ Bronze
Arkadaşlar 4000 serisi tamamen ne zaman çıkacak 4080 ve 4090 halihazırda çıktı bu sene içinde çıkar mı yoksa 2023 ilk çeyrek mi çıkar tahminleriniz var mı ve ne kadara çıkar şahsen 20k bütçe ile 4060 sistem toplarım diye tahmin ediyorum mümkün olabilir mi?

Hanaz

80+ Gold
Arkadaşlar 4000 serisi tamamen ne zaman çıkacak 4080 ve 4090 halihazırda çıktı bu sene içinde çıkar mı yoksa 2023 ilk çeyrek mi çıkar tahminleriniz var mı ve ne kadara çıkar şahsen 20k bütçe ile 4060 sistem toplarım diye tahmin ediyorum mümkün olabilir mi?
4060 3080 le eş performans verir diye tahmin ediyorum

Jankanbe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Emirhan özaydın
20k ile toplayamazsın seneye çıkacak büyük ihtimalle 4060 lar ve seneye o kur ve fiyatlarla sadece ekran kartını 20k ya alamayabilirsin

Az biraz sakin

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
4060 3080 le eş performans verir diye tahmin ediyorum
Daha da güçlü olacağı sızdırılmış ki halihazırda dlss 3.0 hocam boru değil gibi geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

20k ile toplayamazsın seneye çıkacak büyük ihtimalle 4060 lar ve seneye o kur ve fiyatlarla sadece ekran kartını 20k ya alamayabilirsin
abartıyorsunuz hocam

ki seneye dediğiniz kaldı 2 ay nedir ki

Jankanbe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Emirhan özaydın
Daha da güçlü olacağı sızdırılmış ki halihazırda dlss 3.0 hocam boru değil gibi geliyor

abartıyorsunuz hocam

Seneye 20k ya 3070 bile alamazsanız söyliyim size dolar uçuyor asgari ücret zamlanıcak siz bence çok iyimsersiniz

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,103
İsim
Kadir
4060 ile 20k sistem toplaman çok zor bence 4090 da yaşanılan bir iki problemden dolayı (çokta ilgili değil ama mümkün) baharda çıkması planlanan orta segment ertelenebilme ihtimali olabilir mayıs ayında çıkar bence o zaman ki kur ve diğer parçaların fiyatları önemli. Bir de piyasanın fiyatlayışı mesela bir ara ram fiyatları uçmuştu şimdi anakart fiyatları ciddi yükseldi gibi

Az biraz sakin

80+ Bronze
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Seneye 20k ya 3070 bile alamazsanız söyliyim size dolar uçuyor asgari ücret zamlanıcak siz bence çok iyimsersiniz
Siz neye dayandırarak hayal kuruyorsunuz onu anlamadım tekrar herkesin bir anda mininge ilk dönemlerdeki gibi dönmesi lazım ki 20k olsun ki öyle bir şeyin imkanı da yok siz bence acayip çok abartıyorsunuz

4060 ile 20k sistem toplaman çok zor bence 4090 da yaşanılan bir iki problemden dolayı (çokta ilgili değil ama mümkün) baharda çıkması planlanan orta segment ertelenebilme ihtimali olabilir mayıs ayında çıkar bence o zaman ki kur ve diğer parçaların fiyatları önemli. Bir de piyasanın fiyatlayışı mesela bir ara ram fiyatları uçmuştu şimdi anakart fiyatları ciddi yükseldi gibi
Mayıs felan çok uzak hocam o zaman işlemciyi iyi tutayım ekran kartının üstüne koyup 4000 serisine upgrade yapayım

OUHasan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,271
Mutluluk benim için yaratılmışken, mutsuz olamam!
İsim
Hasan
İlgilendiği Kategoriler
Konu dışı
abartıyorsunuz hocam
Geçen sene dolar 9dan 2 günde 18e kadar yükselmişti. 3 saatte de 10a kadar düşmüştü. Hatırlatırım. Trde ne olacağı belli olmaz.

Jankanbe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
575
İsim
Emirhan özaydın
Siz neye dayandırarak hayal kuruyorsunuz onu anlamadım tekrar herkesin bir anda mininge ilk dönemlerdeki gibi dönmesi lazım ki 20k olsun ki öyle bir şeyin imkanı da yok siz bence acayip çok abartıyorsunuz
Güzel dostum ben sana dayanak veriyorum istediğini yap banane ben sana diyorum ki asgari ücret 8900 olacak kur otomatik artacak firmalar bunla beraber zam yapacak otomatik fiyat yükselicek şuan alan alıyor seneye bu fiyattan bir şey bulamaz kimse ilk çeyrekte dolar beklentisi 23-25

Hanaz

80+ Gold

Mayıs felan çok uzak hocam o zaman işlemciyi iyi tutayım ekran kartının üstüne koyup 4000 serisine upgrade yapayım
Hocam hiç dışarıya bakmıyormusunuz

thepublicman

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,103
İsim
Kadir

Yerinde olsam kasım indirimlerimde ekran kartı hariç sistemi dizerim hazır indirimlerle gerçekten f/p ürünler bulursun hazır sistem bile alabiliyorsan al ama gerçek indirim olsun 4060 ta ne zaman çıkarsa upgrade yapar tertemiz kullanırsın 3060 mart gibi satışa çıkmış yine mart nisan gibi de çıkabilir

Az biraz sakin

80+ Bronze
Yerinde olsam kasım indirimlerimde ekran kartı hariç sistemi dizerim hazır indirimlerle gerçekten f/p ürünler bulursun hazır sistem bile alabiliyorsan al ama gerçek indirim olsun 4060 ta ne zaman çıkarsa upgrade yapar tertemiz kullanırsın 3060 mart gibi satışa çıkmış yine mart nisan gibi de çıkabilir
olabilir hazır sistem lazım çünkü halihazırda hiç pcm yok Kasım aratatilinde tyt eksiklerimi bitirmem için çok lazım

Hocam hiç dışarıya bakmıyormusunuz
Bakıyorum bende yaşıyorum ama 20k 3000serisi için çok uçuk

LaZz61

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
963
İsim
mehmet ali oğuz
şahsen ben piyasadan korktum 3080 satıp 4000 serisi beklemek sıkıntılı piyasa ws 4090 cıkış fiyatı derken hayal oldu :)

Top Bottom