- Reaksiyon skoru
- 4,677
- Konu Sahibi Konu Sahibi
yeterli de gerek olur mu diye düşündümPahalı ve gerekli olduğunu düşünmüyorum açıkçası yetmiyor mu ekran kartı sana.

yeterli de gerek olur mu diye düşündümPahalı ve gerekli olduğunu düşünmüyorum açıkçası yetmiyor mu ekran kartı sana.
Hiç gerek yok fanteziye paranı harcama durduk yere çok paranız varsa yatırım yapınyeterli de gerek olur mu diye düşündüm![]()
haklısın hocam bana kalsa bir kit daha rgb ram alcam anakartı asus rog ekran kartı tuf yada rogHiç gerek yok fanteziye paranı harcama durduk yere çok paranız varsa yatırım yapınbenim param öyle yok ama her elime geçen nakit ile ya dolar alıyorum ya altın ya da hisse alıyorum en temizi valla tr de TL de durması zarar çünkü.
Ayn öyle ya senin isteklerine cevap veriyor ise daha fazlası bence çokta gerekli değil.haklısın hocam bana kalsa bir kit daha rgb ram alcam anakartı asus rog ekran kartı tuf yada rogfuzuli geliyor tabi ondan yapmıyorum şuanki sistemim hesapladım 17 k ya gelmiş daha üstüne çıkmak mantıklı değil ondan masrafa gerek yok gibi
isteklerimi kucaklıyor performans olarak beam ng oynarken ram yetmiyor o kadarAyn öyle ya senin isteklerine cevap veriyor ise daha fazlası bence çokta gerekli değil.
Bak kendin cevap verdin işte ram lazım sadece demek kiisteklerimi kucaklıyor performans olarak beam ng oynarken ram yetmiyor o kadar![]()
aynı kitten bulsam alcam da bulamadım olanda pahalı vallaBak kendin cevap verdin işte ram lazım sadece demek ki![]()
Bende kendime ofis yapıcam o yüzden parayı biriktiriyorumaynı kitten bulsam alcam da bulamadım olanda pahalı vallabirde gaming chair lazım dedemlerin zamanından kalma tahta koltuk birde minik ofis sandalyesi ile değişimli oturuyorum
![]()
yani a 750 den 4060 3060 geçmek akıl kaarı değil gibi 3060 ti 3080 olsa en azından yada amd tarfında 6800 6900 mantıklı gibi de attığım kartlara deymez aynenSaçma geldi bana