Hiç gerek yok fanteziye paranı harcama durduk yere çok paranız varsa yatırım yapın benim param öyle yok ama her elime geçen nakit ile ya dolar alıyorum ya altın ya da hisse alıyorum en temizi valla tr de TL de durması zarar çünkü.yeterli de gerek olur mu diye düşündüm
haklısın hocam bana kalsa bir kit daha rgb ram alcam anakartı asus rog ekran kartı tuf yada rog fuzuli geliyor tabi ondan yapmıyorum şuanki sistemim hesapladım 17 k ya gelmiş daha üstüne çıkmak mantıklı değil ondan masrafa gerek yok gibiHiç gerek yok fanteziye paranı harcama durduk yere çok paranız varsa yatırım yapın benim param öyle yok ama her elime geçen nakit ile ya dolar alıyorum ya altın ya da hisse alıyorum en temizi valla tr de TL de durması zarar çünkü.
Ayn öyle ya senin isteklerine cevap veriyor ise daha fazlası bence çokta gerekli değil.haklısın hocam bana kalsa bir kit daha rgb ram alcam anakartı asus rog ekran kartı tuf yada rog fuzuli geliyor tabi ondan yapmıyorum şuanki sistemim hesapladım 17 k ya gelmiş daha üstüne çıkmak mantıklı değil ondan masrafa gerek yok gibi
Bak kendin cevap verdin işte ram lazım sadece demek kiisteklerimi kucaklıyor performans olarak beam ng oynarken ram yetmiyor o kadar
aynı kitten bulsam alcam da bulamadım olanda pahalı valla birde gaming chair lazım dedemlerin zamanından kalma tahta koltuk birde minik ofis sandalyesi ile değişimli oturuyorumBak kendin cevap verdin işte ram lazım sadece demek ki
Bende kendime ofis yapıcam o yüzden parayı biriktiriyorumaynı kitten bulsam alcam da bulamadım olanda pahalı valla birde gaming chair lazım dedemlerin zamanından kalma tahta koltuk birde minik ofis sandalyesi ile değişimli oturuyorum