Neler Yeni

Rtx 4060 Driveri Güncelleme Nasıl yapılır

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Sezer Garip
Arkadaşlar aslında basit bir konu ama eski driverin üstüne yeni 18 mart 2025 driveri indirirsem içimde bir ürperti oluşacak
Geçmişte amd hd 6850 ve amd r7 260x gibi ekran kartları için yeni driver güncellerken kötü anılarım olmuştu kimisi çizgili ekran hatası kimisi de sürekli sorun çıkartıyordu
ddu gibi bir site varmış eski driveri falan kaldırıyormuş, windows 11 de güvenli mod var mı varsa da nasıl açılıyor onu da gösterseniz çok makbule geçer
NVIDIA Studio Sürücüsü ve GeForce Game Ready Driver var arasındaki farklar ne oluyor tam olarak ?

theGladyator01

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
387
İsim
HasHoca
Arkadaşlar aslında basit bir konu ama eski driverin üstüne yeni 18 mart 2025 driveri indirirsem içimde bir ürperti oluşacak
Geçmişte amd hd 6850 ve amd r7 260x gibi ekran kartları için yeni driver güncellerken kötü anılarım olmuştu kimisi çizgili ekran hatası kimisi de sürekli sorun çıkartıyordu
ddu gibi bir site varmış eski driveri falan kaldırıyormuş, windows 11 de güvenli mod var mı varsa da nasıl açılıyor onu da gösterseniz çok makbule geçer
NVIDIA Studio Sürücüsü ve GeForce Game Ready Driver var arasındaki farklar ne oluyor tam olarak ?
Game Ready oyun için , Studio 3d modelleme , render tarzı şeyler yapanlar için . Ben genelde game Ready i seçip hızlı kurulum yapıyorum . Sen özel kurulum seçersen bildiğim kadarıyla eski driver ını siliyor , yenisini yüklüyor . Bende 1 kere siyah ekran verdi . O da eski bir sürücüdeydi . Sistemi Kapatıp tekrar açtım sorun düzeldi .

Dahası  
Reaksiyon skoru
62
İsim
Sezer Garip
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yai ddu gibi güvenli modda açıp silmek daha mantıklı olmaz mı hocam ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu an dxdiag dan baktımda en son 08/14/2024 te güncellemişim

Top Bottom