Üreticiden üreticiye değişir.Arkadaşlar alacağım bir fiyata buldum ama siz kaça olsa alırdınız ikinci el olarak? Fikirlerinizi merak ettim.
Asus dual olsa mesela ne kadar verirdin?
En fazla değilde ideal olan ne olur mesela senin için?Dualler 12-13 arası zaten.RTX 4060 Fiyatları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz RTX 4060 fiyatlarını Akakçe ile incele! Yüzlerce seçenek arasından en iyi RTX 4060 fırsatlarını gör, indirim ve kampanyaları yakala!www.akakce.com
En fazla 9-10 arası yani o da fazla kullanılmamış ya da hırpalanmamışlar. 11 falan olduktan sonra direkt sıfır alırım daha iyi.
Bir süre kullanılmış ise (ki bu kullanım sırasında yanında sigara içilmesi vesaire de var her ne kadar dikkate alınmasa da sıkıntı, bunlar harici) dual için 8-9 iyidir. Ventustan çok dual öneririm zaten.En fazla değilde ideal olan ne olur mesela senin için?
Tamam saol.Bir süre kullanılmış ise (ki bu kullanım sırasında yanında sigara içilmesi vesaire de var her ne kadar dikkate alınmasa da sıkıntı, bunlar harici) dual için 8-9 iyidir. Ventustan çok dual öneririm zaten.
6-7k yeter o karta. Üstü olursa alınmaz bence onun yerine 3060ti, 3070, 3070ti alınır.Arkadaşlar alacağım bir fiyata buldum ama siz kaça olsa alırdınız ikinci el olarak? Fikirlerinizi merak ettim.
O kadar düşüğe bırakan olur mu ki? Her ne kadar ederi o olsa da o kadar düşüreceklerini sanmıyorum6-7k yeter o karta.
2. el almazdım ama temızse 7kArkadaşlar alacağım bir fiyata buldum ama siz kaça olsa alırdınız ikinci el olarak? Fikirlerinizi merak ettim.