Neler Yeni

RTX 4060 laptopta GTA 5 Enchanted oynarken GPU kendini tam kullanmıyor

SerdarT35

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
818
Ayarlar full, sadece DLSS quality modunda ama FPS'i 70-75'e sabitlemeye çalışırmışçasına ekran kartı kendini tam kullanmıyor. Prologue'ta 120 FPS'e sabit %80-90 kullanırdı ancak şu an %70 kullanıp 70 FPS falan alıyor. DLAA açınca FPS değişmiyor ancak daha yüksek kullanımda aynı FPS'i alıyorum. Darboğaz yapmaması gerek ama yapıyor. Nasıl çözebilirim?

1741120836773.png

Eskisi gibi bu da darboğaz yapıyor normal. Ben 5070 Ti ile 80 fps alıyorum.

GTA 5 1080p Maximum RT.jpg

Ayarlar full, sadece DLSS quality modunda ama FPS'i 70-75'e sabitlemeye çalışırmışçasına ekran kartı kendini tam kullanmıyor. Prologue'ta 120 FPS'e sabit %80-90 kullanırdı ancak şu an %70 kullanıp 70 FPS falan alıyor. DLAA açınca FPS değişmiyor ancak daha yüksek kullanımda aynı FPS'i alıyorum. Darboğaz yapmaması gerek ama yapıyor. Nasıl çözebilirim?

Alıntıyı görüntüle
İ3 10100f rx570 bu oyunda iş yapar mı

Alıntıyı görüntüle
Bu konuyla ilgili bir forum var, laptoplarda 4000 serisinde sadece diye biliyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alıntıyı görüntüle
Çözemezsin. Binevi dolandırıcılık

gariptir ki karlı bölümde hiç darboğaz falan yoktu. artık nvidia mı rockstar mı bir şeyi yanlış yaptı anlamış değilim
Rockstar beceremedi bu işi. Steam yorumlarında da sorun olduğunu yazmışlar.

yahu hiç bir gerekliliği yok şu oyuna böyle bir güncelleme gelmenin sadece çip üreticilerinin bir dayatması. bilinçli eskitme. eski kartlar çalıştıramasın millet afedersin si. si. yeni güncel kart alsın diye yapılmış bir şey. teknik bilmiyorum ama düz bir vatandaş olarak artık donanım değil sadece yazılımla ayarlanan aletler satıyorlar işte sallıyorum 1070 50fps çalıştırsın, işte 1080 75fps çalıştırsın, 1090 115fps çalıştırsın diye kodlamışlar. eve gelen internet bağlantısı gibi ödemene göre hız alıyorsun.... meraktan soruyorum yıllar sonra vay be işte oyun şimdi bambaşka bir hal aldı deniyor mu bu güncellemeden sonra

update gelmiş inşallah çözmüşlerdir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,090,019
Üyeler
173,292
Son üye
HVEVgg
Geri