3060ti daha güçlüMerhaba arkadaşlar merak ettiğim bir soru var. Bilenler yardımcı olabilirse çok sevinirim
Rtx 4060 mı iyidir 3060ti mi
Dostum 3060ti saf güç olarak daha güçlü.Buna iyice karar verilmeli artik
Valla dostum benim sistem. 1080plik bir sistemBu iki ekran kartında da DLSS var, 3000 serisinde yok gibi bir algı oluşmasın sadece frame generation özelliği yok.
Kalite-dengeli-performans vb. seçenekleriyle normal DLSS'i yine kullanabiliyorsun. Diğer anti-aliasing ayarlarından gözüne daha mı güzel görünür kötü mü görünür o kişiye kalmış. Bence DLSS kalite modu çoğu oyunda varsayılan ayarlardan daha iyi gözüküyor, dengeli veya performansa inince görüntü bozuluyor (1080p için).
Kartlara gelirsek yüzlerce FPS istenilen rekabetçi oyunları çok oynuyorsan 3060 Ti. Hikayeli ağır grafikli oyunlar daha çoksa 4060. Bu tarz oyunlarda 3060 Ti 8-10fps farkıyla öne geçiyor ama bunun gibi oyunların hemen hemen hepsinde frame generation desteği var zaten, üzerine bir de çoğu modeli daha serin çalışan daha az güç tüketen bir kart.
Fiyat olarak aynıyımış gibi yorum yapıyorum, 2. el alınacaksa 3060 Ti fiyat avantajı da var ibre ona daha çok kayabilir, hatta 4060 fiyatına 3070 bulunur muhtemelen.
FRAME GENERATİON 3XXX serisinde yok ama 3xxx serisinde 2. nesil dlss 4xxx ta 3. nesil var güncellik ve daha iyi 2.el de satmada daha iyi fiyatı olduğu için rtx 4060 seçilmeli karşıda rx 6700xt/3070 olsa durum değişebilirdiBu iki ekran kartında da DLSS var, 3000 serisinde yok gibi bir algı oluşmasın sadece frame generation özelliği yok.
Kalite-dengeli-performans vb. seçenekleriyle normal DLSS'i yine kullanabiliyorsun. Diğer anti-aliasing ayarlarından gözüne daha mı güzel görünür kötü mü görünür o kişiye kalmış. Bence DLSS kalite modu çoğu oyunda varsayılan ayarlardan daha iyi gözüküyor, dengeli veya performansa inince görüntü bozuluyor (1080p için).
Kartlara gelirsek yüzlerce FPS istenilen rekabetçi oyunları çok oynuyorsan 3060 Ti. Hikayeli ağır grafikli oyunlar daha çoksa 4060. Bu tarz oyunlarda 3060 Ti 8-10fps farkıyla öne geçiyor ama bunun gibi oyunların hemen hemen hepsinde frame generation desteği var zaten, üzerine bir de çoğu modeli daha serin çalışan daha az güç tüketen bir kart.
Fiyat olarak aynıyımış gibi yorum yapıyorum, 2. el alınacaksa 3060 Ti fiyat avantajı da var ibre ona daha çok kayabilir, hatta 4060 fiyatına 3070 bulunur muhtemelen.
1080p oyunculuk için hangisini tercih etmeliyimFRAME GENERATİON 3XXX serisinde yok ama 3xxx serisinde 2. nesil dlss 4xxx ta 3. nesil var güncellik ve daha iyi 2.el de satmada daha iyi fiyatı olduğu için rtx 4060 seçilmeli karşıda rx 6700xt/3070 olsa durum değişebilirdi
bn 4060ı seçerdim 2.el gibi bi seçeneğin varsa 3080ti1080p oyunculuk için hangisini tercih etmeliyim
Hangi seride coil whine sorunu az olur? Ve 1080p oyunculuk için hangisi mantıklı olur 3080ti 4k oyunculuk için değil mi ?bn 4060ı seçerdim 2.el gibi bi seçeneğin varsa 3080ti