- Konu Sahibi Konu Sahibi
O yüzden assetto corsada sorun çıkarır mı xplane 12deAma intel ekran kartları eski nesil (rust) gibi oyunlarda sıkıntı çıkara biliyor
O yüzden assetto corsada sorun çıkarır mı xplane 12deAma intel ekran kartları eski nesil (rust) gibi oyunlarda sıkıntı çıkara biliyor
Bilmiyorum oynayış vidyoları varmı bakmak lazımO yüzden assetto corsada sorun çıkarır mı xplane 12de
Teşekkürler hocam ama xplane için bir video bulamadım en çok o ve assetto corsada şüpheleniyorum ets2 dahil
Asetto Corsa Ve ETS 2 Çok Düşük Kalır Bu Sistemler İçin .Teşekkürler hocam ama xplane için bir video bulamadım en çok o ve assetto corsada şüpheleniyorum ets2 dahil
Biliyorum ama uyumluluk konusundan dedimAsetto Corsa Ve ETS 2 Çok Düşük Kalır Bu Sistemler İçin .
Sıkıntı Çıkarmaz Hocam .Biliyorum ama uyumluluk konusundan dedim
Sağolun hocamSıkıntı Çıkarmaz Hocam .
Rica Ederim .Sağolun hocam
Sağolun hocamben öncesinde rtx4060 derdim fakat artık 8gb vram fhd ultra bile tıkanıyor.
o yüzden intel b580 diyorum. 12vram ile geleceğin yıldızı olabilir
bütçe varsa da amd rx7700xt veya rx9060xt de olabilir
Asetto fazlasıyla vram istiyor kendi yaptığım ayarlarda yer yer 11 GB'a kadar çıktığı oluyor. Mümkünse bekleyip 9060XT 16GB alın.Hazır sistem almak için hangisi daha iyi msfs xplane 12 assetto ets2 fps oyunları vb için ileriye dönük olsun ikiside ddr5 sistem b580de 14400f 4060ta 13400f var
Hocam teşekkürler bir sorum daha olacaktı donanım arşivinin YouTube videosunda ekran kartının 1080p de tam performans da çalışamadığını yani ekran kartını çok fazla kullanmıyordu bu sorunsa düzelebilir mi yoksa normal miben öncesinde rtx4060 derdim fakat artık 8gb vram fhd ultra bile tıkanıyor.
o yüzden intel b580 diyorum. 12vram ile geleceğin yıldızı olabilir
bütçe varsa da amd rx7700xt veya rx9060xt de olabilir
Hocam hazır sistem alacağım ve bu bütçede ddr5 gelmesini ve 16gb olması zorAsetto fazlasıyla vram istiyor kendi yaptığım ayarlarda yer yer 11 GB'a kadar çıktığı oluyor. Mümkünse bekleyip 9060XT 16GB alın.
O yüzden b580e yöneldimAsetto fazlasıyla vram istiyor kendi yaptığım ayarlarda yer yer 11 GB'a kadar çıktığı oluyor. Mümkünse bekleyip 9060XT 16GB alın.
ben 8700f işlemcide fhd kullanıyorum fps drop vb driver çökmesi veya shutter yaşamadım.Hocam teşekkürler bir sorum daha olacaktı donanım arşivinin YouTube videosunda ekran kartının 1080p de tam performans da çalışamadığını yani ekran kartını çok fazla kullanmıyordu bu sorunsa düzelebilir mi yoksa normal mi