Neler Yeni

RTX 4060 Ryzen 7 5700x3d için kasa ve işlemci soğutucu önerisi

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,348
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
Merhabalar, sistemimde halihazırda kullandığım 5600 işlemciyi yükseltip 5700x3d'ye geçeceğim ancak kasam küçük olduğundan iyi bir soğutucu takacak kadar yerim yok bu yüzden kasamı güncellemek istiyorum biraz gösterişli bir şey arıyorum buna göre bir öneri yapabilir misiniz ve 5700x3d için bir soğutucu önerebilir misiniz

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,348
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
https://www.crtgamestore.com/therma...-white-argb-hava-sogutucu?ref=akakce&v=1.51.5 bu yeterli
Mesaj otomatik birleştirildi:

ve o işlemciyle o ekran kartı hiç olmamış dememe gerek yok sanırım hocam. o ekran kartını satıp 6700xt falan alabilirsiniz 2.elden fark ödemezsiniz bile
Biliyorum anakart daha kötü (a320) sistemi böyle ufaktan yükseltme yapacağım ama en acil olarak kasa falan gerekiyor sonrasında anakartı da değiştireceğim bu işlemci yükseltme hiç aklımda yoktu bir arkadaşım 2. el olarak 5600 alacaktı senden satın alayım demişti bu yüzden oldu aniden ekran kartı olarakta güncel seriler çıkınca upgrade düşüneceğim yeni serilerden

Obi.wanKenobi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
ulaş dursun
Biliyorum anakart daha kötü (a320) sistemi böyle ufaktan yükseltme yapacağım ama en acil olarak kasa falan gerekiyor sonrasında anakartı da değiştireceğim bu işlemci yükseltme hiç aklımda yoktu bir arkadaşım 2. el olarak 5600 alacaktı senden satın alayım demişti bu yüzden oldu aniden ekran kartı olarakta güncel seriler çıkınca upgrade düşüneceğim yeni serilerden
mevcut kasa ne hava soğutma bu attığım gerek olmayabilir

b450 bişi lazım sana bide dediğim gibi ekran kartını sat 2.elden aynı fiyatta 6700xt bulursun cebinden para çıkmaz

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,348
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
mevcut kasa ne hava soğutma bu attığım gerek olmayabilir

b450 bişi lazım sana bide dediğim gibi ekran kartını sat 2.elden aynı fiyatta 6700xt bulursun cebinden para çıkmaz
Performax bir kasa Dragonfire'lı bir şeydi hazır sistemle gelmişti ufak olduğundan dolayı muhtemelen bu kasaya olmaz o soğutma kasa da önerebilir misiniz ve anakartı da b550 olarak güncelleyeceğim forumda konusunu açmıştım daha önceden ekran kartı olarak eski nesile şu anda dönmek istemiyorum yeni gelen 8000 serisinden ya da 5000 serisinden bir şeyle değiştirmeyi deneyeceğim üzerine para ekleyip

Obi.wanKenobi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
238
İsim
ulaş dursun
Performax bir kasa Dragonfire'lı bir şeydi hazır sistemle gelmişti ufak olduğundan dolayı muhtemelen bu kasaya olmaz o soğutma kasa da önerebilir misiniz ve anakartı da b550 olarak güncelleyeceğim forumda konusunu açmıştım daha önceden ekran kartı olarak eski nesile şu anda dönmek istemiyorum yeni gelen 8000 serisinden ya da 5000 serisinden bir şeyle değiştirmeyi deneyeceğim üzerine para ekleyip
cetvelle ölç bi bakalım kasanın içini attığım sotucuğunun ölçüler yazıyo zaten sığabilir. yeni seriler pahalı olur haberin olsun.

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,348
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
bende b450m a pro max var bende o işlemciyi almak istiyorumda anakartım bir sıkıntı çıkarır mı 4060ti var bide

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,348
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
bende b450m a pro max var bende o işlemciyi almak istiyorumda anakartım bir sıkıntı çıkarır mı 4060ti var bide
b550 ya da x570 daha uygun olur ben b550ye yükselteceğim ha mantıken bir sorun olmaz a320'de idare eder yani hava soğutucuyla ama dengesizlik olur bu yüzden yükselteceğim

Remi

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,348
İsim
Mustafa Yüksel
İlgilendiği Kategoriler
Bilim, Tarih
Instagram
@remileas
Discord
lrearis
hiç değiştirmek istemiyorum ya çok masraf olur
Kullanılabilir ama sağlıklı olmaz yani sizin tercihiniz
Akakçeye giremiyorum şu an hocam blok yemişim siteden modelin ismini yazabilir misiniz ve teşekkür ederim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,033,131
Üyeler
163,786
Son üye
darrellweeks532
Top Bottom