İyidirtamamdır dediğin thermalright assasini de alıcam bi de akım korumalı priz alıcam assasinin yanında gelen macun iyi midir
Hangi sistemi aldınız link atabilir misinizhayırlı olsun şimdiden ben de aldım bakalım
Hangi sistemi aldınız link atabilir misiniz
İşlemciyi 5600 yaptım ssdyi adata yaptım anakarti bir tık yukselttimVULCAN-4060Ti / AMD Ryzen 5 5500 MPK / GALAX GeForce RTX 4060 Ti 1-Click OC 8GB / 16GB RAM / 500GB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
VULCAN-4060Ti Powered by GG temasıyla hazırlanmış Hazır Oyuncu Bilgisayarıdır. GALAX RTX 4060 Ti 8GB ekran kartı ile oluşturulmuştur.www.gaming.gen.tr
Arkadaşlar yanlış anladınız konu çözüldü rtx 4060ti sistem aldım gaminggenden.soru cevap kısmında yazmışlar parçalar o kadar da kötü değil ssdsi iyi psu iyi anakart giriş seviyesi üzmez ekran kartı inno3d bir tık garibime gitti ama kötü değil gibi duruyor soğutma bloğu büyük ve çift fanlı asus msi kadar kaliteli olur mu bilmem ama intel işlemcili işletim sistemi almak yerine bunu almak daha mantıklı çünkü bu yükseltmeye müsait olur o anakartla ryzen 7ye kadar desteklersin intelde pin uyumu anakart uyumu falan kovalaman gerekecek
Hayırlı olsun tekrardanKonuyu tekrar hortlatıyorum ama öncelikle öneren herkese teşekkür ederim yüksek fpsler görüyorum ve işlemci istieyen basit oyunlarda lol valo gibi 60-65 derecede takılıyo stok fan ben yine de ekstra hava soğutucu almıştım çok güzel bi sistem lolde fps ultra ayarlarda 350 400 arası gidip geliyor bilginiz olsun satıcı da çok kaliteli kargolamış sorun yaşamadım @Necromancerr hocama ayrıca teşekkür ediyorum