Neler Yeni

Rtx 4060 yeterli mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Oğuzhan
Arkadaşlar Bilgisayarımı mesleğim haline getirmek için am5 kurup Nvidia ekran kartı almayı düşünüyorum grafik yazılım vs öğrenmek istiyorum birde ingilizce öğrenirsem tadndan yenmez Rtx 4060 yeterli mi?

Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
reşit arda çevik
Arkadaşlar Bilgisayarımı mesleğim haline getirmek için am5 kurup Nvidia ekran kartı almayı düşünüyorum grafik yazılım vs öğrenmek istiyorum birde ingilizce öğrenirsem tadndan yenmez Rtx 4060 yeterli mi?
4070ti ve üstü daha iyi olur gibi zaten rtx 4060 tek başına o kadar güçlü değil

Shiroo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Ozan
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, Donanım.
çok spesifik bir soru, neye göre kime göre? eğer web sitesi tasarlamak istiyorsanız fazlasıyla yeterli, grafik tasarımda 2d çizim yapmak istiyorsanız da aynı şekilde, blenderda 3d modelleme yapmak istiyorsanız yapacağınız modele göre render süresi artacağından etkisi tabi ki de olacaktır, edit yapcaksanız 1080p mi 4k mı yapacaksınız? bunun en basit cevabı şudur. bütçeniz neyse onu alın yoksa 5090 a kadar yolumuz var.

catsped

80+
4060 8 GB VRAM'li bir ekran kartı olduğundan bazı uygulamaları en yüksek ayarlarda kullanamayabilirsin. VRAM'i 12 veya 16 olan bir ekran kartı daha iyi olur senin için. Bu yüzden B850 de bir seçenek olabilir. Ama ben NVIDIA istiyorum diyorsan al geç 4060'ı. Üzmez.

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Oğuzhan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
çok spesifik bir soru, neye göre kime göre? eğer web sitesi tasarlamak istiyorsanız fazlasıyla yeterli, grafik tasarımda 2d çizim yapmak istiyorsanız da aynı şekilde, blenderda 3d modelleme yapmak istiyorsanız yapacağınız modele göre render süresi artacağından etkisi tabi ki de olacaktır, edit yapcaksanız 1080p mi 4k mı yapacaksınız? bunun en basit cevabı şudur. bütçeniz neyse onu alın yoksa 5090 a kadar yolumuz var.
AMD önermezsiniz ama dimi
Mesaj otomatik birleştirildi:

4060 8 GB VRAM'li bir ekran kartı olduğundan bazı uygulamaları en yüksek ayarlarda kullanamayabilirsin. VRAM'i 12 veya 16 olan bir ekran kartı daha iyi olur senin için. Bu yüzden B850 de bir seçenek olabilir. Ama ben NVIDIA istiyorum diyorsan al geç 4060'ı. Üzmez.
Bende öyle düşünüyorum hocam çok övüyorlar

Remi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,803
İsim
Mustafa
İlgilendiği Kategoriler
Felsefe, Tarih, Müzik, Psikoloji
Yeterli 4070 ve üstü olsa daha güzel olur ama 4060da yeter

Shiroo

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
157
İsim
Ozan
İlgilendiği Kategoriler
Yazılım, Donanım.
AMD önermezsiniz ama dimi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende öyle düşünüyorum hocam çok övüyorlar
neden önermeyeyim? ben Unity de oyun programlıyorum ve aşağıda gördüğünüz sisteme sahibim, aşırı takıntılı değilseniz veya kullanacağınız program cuda konusunda aşırı öneme sahip değilse amd tabi ki de alınır. aşağıda imza bölümünde sistemimi görebilirsiniz. 6650 xt ile bile Unity de 2d strateji oyunu yapmıştım rtx 3060 - 3060 ti arasına denk diye düşünün.

johan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,621
İsim
ismail
Grafik tasarım ve yazılım için yeterli kimse senden milyon dolarlık iş beklemiyor kendin de bahsetmişsin öğrenme aşamasındasın. Proglamlamaya giriş için okullarda bulunan milattan önce pc'ler bile yeterlidir.

Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Oğuzhan
neden önermeyeyim? ben Unity de oyun programlıyorum ve aşağıda gördüğünüz sisteme sahibim, aşırı takıntılı değilseniz veya kullanacağınız program cuda konusunda aşırı öneme sahip değilse amd tabi ki de alınır. aşağıda imza bölümünde sistemimi görebilirsiniz. 6650 xt ile bile Unity de 2d strateji oyunu yapmıştım rtx 3060 - 3060 ti arasına denk diye düşünün.
Hocam şimdi ilk defa bilgisayar toplayacağım için hata yaşatmasını istemem bu nedenle yazılım nedeniylede 4060 a yonelmek istiyorum ayrıca apex Legends black ops 6 gibi oyunları oynayabilirmiyim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,906
Üyeler
169,790
Son üye
davutalkan12
Top Bottom